resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4386
    volkan'la emre'yle kendisini bir tutan insanları gördükçe cinnet getirmemek elde değil.

    mantığınızı sıfırlayan sabri nefretini bir kenara bırakın. volkan'ın emre'nin kavga ettiği futbolcuları bir düşünün, kafanızda sayın. bir de sabri kiminle olay yaşamış onu düşünün.

    gazetecisinden, şota'ya kadar olay çıkaran bu ikilidir. sabri'nin ise bilmem kaç yıllık kariyerinde akıllarda kalan iki olayı vardır, biri emre b denen mahlukatla diğeri de volkan'la.

    sabri'nin bu ikili ile muhattap olmak durumunda kalan diğerlerinden tek farkı ise sesini çıkarmış olmasıdır. ne zaman sabri gider volkan gibi gazeteciyi tehdit eder, emre b gibi bir teknik direktöre küfür eder, ırkçılık yapar. o zaman o müthiş objektifliğinizi kullanır, sabri'nin de bunlardan farkı yok dersiniz. ama bu takımda kaptanlık yapan, yeteneği tartışılsa da insanlığı tartışılmayan bir adamı bir ırkçıyla, bir futbol teröristi ile aynı kefeye koyarsanız, sapla samanı karıştırıp o eleştirdiğiniz adamlarla aynı b.kun laciverti olmak durumuna düşersiniz.

    ek olarak biri boğazına sarıldığında tepki gösterdiği için birini savunmak nefret suçu olmuşsa ya da insanlarda bu tepkiyi gösteren galatasaraylı olunca böyle bir algı yaratıldıysa, kimse kusura bakmasın ama bu ülkede şike de olur, teşvik de olur. çünkü eminim ki volkan sahada ne kadar rahatsa, başkanı da saha dışında o kadar rahattı. keşke vaktinde biri de sabri olup saha dışında da ensesinden tutabilseydi bu ve bunun gibilerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın