• 2398
    şuanda keyifleri tıkır olan camia. kutlamalar yapıldı ve sevinçler yaşandı. fenerbahçe'de artık her şey yolunda.

    daha 1 hafta önce aykut'un yeteneksizliğinden ve aziz yıldırım'ın basiretsizliğinden dem vuranlar bugün çılgınlar gibi tweetler attı, arabalara atlayıp kornalara bastı, boğazları patlayana kadar bağırdılar.

    yani bugün fenerbahçe için her şey yolunda. bugün fenerbahçe'nin bayram günü. bunu stadda da gördük. futbolcular el ele tutuşup bütün tribünleri gezdiler. hatta somurtkan haşortmanlı maç sonunda gayet keyifliydi, ağzı kulaklarına varıyordu. salih uçan ve diğerleri taraftara üçlü çektirerek galibiyeti kutladı. taraftar '' helal olsun size helal olsun '' tezahüratı yaptı.

    buraya kadar her şey tamam sevgili fenerbahçeliler. biz bugün güzel futbolunuzu ve haklı galibiyetinizi kabullendik.

    artık sizin de kabullenmeniz gereken bir şey var :

    bir galatasaray galibiyeti, unutturur her şeyi size. bir galatasaray galibiyeti sonrasında şampiyonlar gibi sevinir doyasıya kutlarsınız. çünkü kulübünüzün bir kuruluş amacı olmadığı gibi ne avrupa ne de kupa kültürünüz ve geleneğiniz yok. avrupa ligine değilde şampiyonlar ligine gideceğiniz için değil, galatasaray'ı yine yendiğiniz için sokaklara dökülüyorsunuz. galatasaray'ı yenmek dışında tek hedefiniz almayını dövdükleri ziraat türkiye kupası.

    her şerde bir hayır var derler ya. bu akşam yenildik ama her şey unutuldu. aykut ve aziz yıldırım kredilerini yenilediler. büyük fenerbahçe taraftarı yine ayakta uyudu.

    boşverin fener'e koymayı falan. bir tek dileğim var. seneye yine son maç kadıköyde olsun. yine şampiyon gidelim. bu sefer fener 2 değil 4 atsın. yine her şey unutulsun. aykut fenerin ferguson'ı olsun. 4 yıldızı geç, 5. yıldıza koşalım.

    kasımlar sizin olsun, mayıslar bizim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın