• 339
    twitter'da, yani sosyal medya'nın herkese açık ortamında yazıp da keyif kaçırmak istemediğim için en azından sosyal medyanın biraz daha bize kalmış yanı olan galatasaray sözlük'e bir iki satır bir şey yazmam gerekiyor.
    galatasaray çok kötü bir futbol oynayarak kaybetti bu maçı. zaten herkes iyi oynayıp da kaybedilen maçlardan memnun olmakta hemfikir. bence de öyle olmalı. en azından tesellisi diyelim.

    futbolcularımız maç sonunda saracoğlu çimlerinin en orta yerinde souness'a selam çakarcasına sevinmesi yalan yok maç 2-1 devam ederken aklıma geliyordu. böyle bir şeyin yapılmasını düşlemiştim olası yenilgi durumunun iyiden iyiye su üstüne çıkmaya başladığı dakikalarda. yapıldı ve gayet tabii yerini buldu. ne eksik ne fazla. hatta bir tık üstü formaların altından çıkacak ışıkları söndürün yazılı tshirtler olabilirdi. iyi mizah...

    şampiyonluk özel, güzel ama ezeli rakibimiz (aslında çok uzun yıllardır iğrenç zihniyete sahip ezeli rakip demek daha uygun) diye insanların tabir ettiği fenerbahçeyi yenememek, hatta daha kötüsü olan yenilmek, şartlar sonuçlar ne olursa olsun her koşulda üzer. bakın, çirkefe, soysuza iyilik yaptığını düşünüp koz vermeyeceksin. verme çünkü en masum anında gelir yüzüne vurur. üste çıkar.

    benim diyeceklerim kısacası yakışmadı. ama maç kaybetmek değil, şampiyon bir takımın oynadığı şu futbol... olmadı.
    rijkaard dönemi futbolu gibiydi. kendi sahamıza hapsolduk. kadro sıkıntı yaptı. fazla yazasım yok. fenerbahçe hak etmeden kazandı. bize uğramıyor öyle top oynamadan kazanmak. varsa yoksa alın terini dökeceksin o forma altında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın