• 186
    uzun yıllar sonra belkide en rahat gideceğimiz kadıköy deplasmanı... şampiyon apoletiyle ve özgüveniyle moral olarak düşük durumdaki fenerbahçe'ye karşı alınacak bir galibeyet, bir galibiyetten çok daha fazlasını ifade ediyor. çünkü:

    - fenerbahçe'nin uzun yıllardır arkasına sığındığı psikolojik üstünlük argümanı, 3. fatih terim dönemiyle birlikte bitme noktasına geldi, şampiyon olarak çıkacağımız kadıköy'de alınacak galibiyet bunu tam anlamıyla lehimize perçinleyecek ve psikolojik üstünlüğü tamamen kazanmamızı sağlayacak.

    - şike aklanmış olsa da, aziz yıldırım başkanlık dönemindeki en zayıf günlerini yaşıyor. eskisi gibi her noktaya dikta edemiyor. şampiyonluğu kaybettiler. uefa kupası'nda tam ümitlenmişler, havaya girmişlerdi ki, kaybettiler... bir de üstüne federasyon ve yayıncı kuruluşun tüm çabalarına rağmen final olması beklenen bir maça, galatasaray şampiyon çıkınca onlar için olabilecek en kötü senaryolardan biri önlerine geldi. bu akşam fenerbahçe kaybederse aziz yıldırım ve aykut kocaman ikilisinin akıbeti üzerinde de etkili olabilir... istifa çağrıları yapan taraftarlarını susturan aziz yıldırım, bu kez daha gür bir sesle karşılaşabilir...

    olayın fenerbahçe boyutu bu...

    sadece kendi penceremizden bakarsak, bizim için ise, alınacak galibiyet pastanın üzerindeki çilek olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın