• 171
    az önce merak edip fenerbahçe sözlüğe bakarken, bazılarının "farklı yenerizde sezonu mutlu kapatırız" entrylerini görünce sinirle karışık bir gülümsemeye kapıldığım maç. sırf şu lavukları artık duymamak için kazanmamız gereken maç. yahu nedir bu havalar, bu kibir? derbi maçı oynuyorsun arkadaş, derbi maçı! üstelik baroni, mireless, selçuk gibi orta sahanı daha doğrusu, taktiğini ayakta tutan adamların ikisinden yoksunsun.

    sadece birkaç gün önce 120 dakika koşmuş ve yorgun düşmüş bir takımın var. karşında ki rakip ise, şampiyon olmuş, moralli, dinlenmiş ve türkiye'nin en iyi hücum dinamizmine sahip takım. hiçbir eksiği yok. başında ki teknik adam fark yese bile saldırmayı öngören bir taktik anlayışı ile oynatıyor bu takımı. ilk 11'inin 9 ismi milli takımlarda banko oynuyor. koşu ve şut ortalaması türkiye liginin en iyisi. üstüne üstük selçuk, drogba, sneijder, burak ve hamit gibi bitirici ayaklara sahip.

    nasıl hala fark atarız diye yorum yazabiliyorsun arkadaş? ama kabahat onda değil. yıllarca biz verdik onlara bu yüzü. hala daha yukarıda inşallah kazanırız diyecekleri yere, kaybediceğimizi tahmin ediyorum diyen arkadaşlar var. neden kaybedesin abi? seninde rakibinin de durumu ortada. neden kaybedesin? bakın ben kesinlikle kaybetmeyiz demiyorum. bunun adı futbol ve futbolda her şey mübah. yarın her şey olabilir, kazanırız, kaybederiz, fark atarız, fark yeriz, golsüz biter, kısaca her şey olabilir. ama rakibine insan birazcık saygı duyar arkadaş.

    işte sırf bu yüzden yarın ki maçı alalım istiyorum. sırf şu lavukları bir daha duymamak için, ellerinde kalan son 2 avuntudan birini daha almak için, adaletin önünü tıkamış firavunların saltanatını yıkmak için. yarın allah'ın izniyle çıkıp, galip gelip, evimize döneceğiz inşallah. işte o zaman şampiyonluğu doya doya kutlayacağım. dualarım galatasaray ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın