resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1823
    fenerbahçe zihniyetine en uygun teknik direktör. bu yüzden eminim ki aziz yıldırım ayrılmadığı sürece, fenerbahçe'nin başında görev alacak. başkancığının transfer ettiği futbolcuları alıyor, onun istediği sistemi oynatıyor, onun her beyanatına okey veriyor. aziz yıldırım için adeta velinimet, yaratandan bir armağan.

    bu pozisyonunu kaptırmamak için ne hikmetse durup durup derbiden önce açıklamalarda bulunuyor. elbette ki yine başkanı ile beraber yapıyorlar açıklamaları. nedeni ne mi? elbette ki şu; galatasaray'dan alabilecekleri bir hezimete karşı ortalığı yatıştırma politikası. ayrıca belki şansları yaver giderse, taraftar baskısı ile bir galibiyet veya beraberlik şansı.

    bundan sonra yaşanacakları aynen yazıyorum;

    beraberlik halinde; 14 yıldır yenilmiyoruz nidaları. yandaşçıları yardımı ile hemen ertesi gün, yeni sezon ile ilgili afilli transfer haberleri.

    galatasaray galibiyeti halinde; hakeme ve fatih terim'e basın açıklamaları aracılığı ile saldırılar. aykut kocaman'ın gösteriş istifası ve yeniden geri döndürülmesi. fb tv ve ntv spor'da aziz yıldırım'ın "büyük bir futbolcu ile anlaştık, transferlerimiz devam edecek. gerçek fenerbahçe'yi herkes önümüzde ki sene görecek" açıklamaları. türkiye kupası için yoğun çaba ve bazı yardımlar ile sezonu kupa ile kapatma.

    fenerbahçe galibiyeti halinde; zaten koyun olan fenerbahçe taraftarı "ehuehueh hiç değilse kadıköy'de galatasaray'ı yendik" bahanesi ile melemeye devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın