resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1810
    http://spor.gazetevatan.com/...cunku/537146/5/haber

    yeni açıklamalarda bulunmuş yaratık. ortalığı germekten, fitne, fesat, çirkeflikten başka işi yok bu zavallının. yani arkadaş ne pis koymuşuz biz bunlara üzerinden bir sene geçti yine de hazmedemediler. bakalım ne demiş aykut kocaman.

    --- alıntı ---

    g.saray kupayı kaldırmak için çok ısrarcı davrandı. yöneticiler, aramadık kimse bırakmadı. bir taraftan taraftar biber gazının etkisiyle yerlerde, bir tarafta stadın dışı karışmış, polis-panzer derken bu duruma üzüntüye saygı duyulması gerekiyordu. terim, kupa merasiminin öncesinde koridorda ‘buradan kupa almadan gitmem’, aldıktan sonra da ‘demek ki neymiş, kadıköy’de de kupa alınırmış’ diye bağırdı. şimdi bizim acımıza saygı duymayanın biz niye sevincine saygı duyalım. çok net bir şekilde içimden alkışlamak gelmiyor.

    --- alıntı ---

    paşam üzüntüsüne saygı bekliyormuş. saygı duyup kupayı almayacakmışız. sen kazansaydın o saygıyı gösterecek miydin? o kupa o stada neden geldi? sadece fenerbahçe kazanırsa verilmek için mi? sezon başında statü belirlenmiş. sen kaybetmeyi bilme, kalk kadıköy'ü yak, stadın ışıklarını kapa, fıskiyeleri aç ama saygı bekle. evet ortada gerçekten gösterilmesi gerkeen bir saygı var. ama galatasaray'a. belli ki aykut kocaman'ın o sinsi bünyesi bu olayı bir türlü sindiremiyor. yoksa çıkıp gün aşırı bu konuda açıklama yapmazdı. sana sordular mı daha önce? sordular. ne dedin? alkışlamıcam, içimden gelmiyor, türk futbolu buna hazır değil dedin. tamam işte herkes biliyor düşünceni. daha niye konuşup insanları geriyorsun. bak açıklamanı yaptın 2 gün sonra* maçımız var. ve gelip size stadınızda eziyet edicez. senin gerdiğin taraftar alacağı hezimetin üzerine ortalığın amına koymayacak mı şimdi?

    ve bombaya gelelim.

    --- alıntı ---

    g.saray camiası sürekli f.bahçe üzerinden açıklama yapıyor.

    --- alıntı ---

    hayır sezon içinde basın toplantılarında galatasaray'ı konuştuğun kadar fenerbahçe'yi konuşsan, bu takımı düzeltmek için neler yaparım diye düşünsen belki puan farkı 10 olmayacaktı. bu kadar rezil etmeyecektin camianı. 2 lafından 1'i galatasaray olan adamın bu lafı etmesi ne kadar acaip. işte fenerbahçeli kafası diye ben buna diyorum. ikide bir ismini anmadan basın toplantıları yoluyla galatasaray'a saldır, sonra galatasaray sürekli fenerbahçe camiası üzerinden açıklama yapıyor de.
    şike yap, sonra şikeyi türkiye'ye galatasaray getirdi de. kgndfkjgndkfg bak buna çok gülüyorum. bi ara borsa şikesi yapıyor galatasaray diye bir laf uydurmaya çalıştılar. niye? deliriyolar çünkü. kendileri şikeci yaftasını yediler ya, artık üzerlerine yapıştı ya o sıfat. hah işte galatasaray'a da yapıştıracaklar. e siz de yaptınız diyip sıyrılacaklar. amaç bu.

    hıncal uluç güzel demiş.
    adamdaki megolomaniye bakar mısınız!
    galatasaray'ı alkışlarsa devrim olacakmış.
    ışıkları söndürün aykut efendi biz geliyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın