• 138
    geçen gün rüyama giren maçtır. şimdi sırf rüyamda gördüm diye benim rüyalarım çıkar hep müneccim gibi adamımdır falan demeyeceğim tabiki, zira uzaktan yakından alakam yok. genelde hatırlamamda zaten gördüğüm rüyaları ama bu maçı o kadar net hatırlıyorumki, sanki canlı canlı izlemişim gibi. neyse efendim lafı uzattığım yeter, gelelim rüyada ne olduğuna;

    öncelikle maça çok iyi başlıyoruz, ama harbiden müthiş başlıyoruz fener top yapamıyor falan vuruyoruz vuruyoruz girmiyor derken bizim baskımız azalıyor ve fener oyunu dengelemeye başlıyor. hemen homurdanmalar başlıyor etrafımda, evet tamamen galatasaraylıların olduğu bir mekanda izliyorum tabiki. hatta mekanda falanda değil resmen havada süzülerek falan takip ediyorum maçı ve yanımda benle birlikte izleyenlerde var, öyle kafalardayım rüyada anlayacağınız. neyse homurdanmalar başlıyor hay amk vay ebesinin hay sokayım yine bala göte yenecekler şeklinde. tam bu sırada didier drogba çakıveriyor topu üst ağlara zıbaaam diye, deliriyoruz tabi herkes birbirinin üstüne atlıyor falan *. fakat rüyanın en güzel kısmı burası değil. bu golden sonra, dakika kaç hatırlamıyorum ama ikinci yarı olması lazım, yine didier drogba sakallı gorilin önde olduğunu eli belinde gevşek gevşek tribünlere bakındığını fark ediyor ve orta sahanın rakip yarı alana bakan diliminin sol taç çizgisine yakın olan kısmının ortasından * topun dibine giriyor ve zaman yavaşlıyor o anda, top yaklaşık bir 20 saniye havada süzülerek kaleye doğru gidiyor ve ampül gibi bir gol oluyor. zamanında götüyle top tutan goril orta sahadan gol yiyince suratı pancar gibi kıpkırmızı oluyor gözler doluyor falan. neyse 2-0 öndeyiz sonuç olarak. bu golden sonra bir serbest vuruş kazanıyoruz, tam selçuk inan'ın, kaptanın yeri aslında, bizde selçuk diye bağırıyoruz o kullansın diye. fakat didier drogba topun başına geçiyor bizde çok kızamıyoruz belki hat-trick yapar lan diye düşündüğümüzden. ama olmuyor tabiki goril kucağına vuruyor topu. ve rüyada böylece bitiyor, aslında maçın bitişini görmüyorum ama o kadar rahat oynuyoruz ki, uyandığımda sonucu görmesem bile kazandığımızdan emin olarak uyanıyorum.

    sonuç olarak ve bu rüyamı göz önünde bulundurarak diyorumki, bu maçı alırız didier drogba'da iki gol atar gorilinde maç sonunda suratı pancar gibi olur. tahminler tutarsa içkiler benden. * * (u: :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın