• 17
    olacakları değil, olmasını istediklerini, içinden geçenleri yazıyor. aynı başkanı gibi fenerlilere hayal satıyor. bir yalan söylüyor, o yalana kendi inanıyor mu bilmiyorum ama çoluk çocuğu inandırıyor. kendi de inanıyorsa zaten durum daha da vahim. galatasaray şampiyonlar liginde oynayınca da lobi diyecek gizli güçler diyecek dalavera diyecek ama kendi dediklerinin yalan ve yanlış olduğunu hiç söylemeyecek.

    galatasaray iflas etti diyor maddeleri koyuyor falan ama nedense ilk 3 maddeyi koyuyor, 4. madde işine gelmiyor çünkü :)

    --- spoiler ---

    iflas kararının verilmesinden önce, şirketin açığını karşılayacak ve borca batık durumunu ortadan kaldıracak tutardaki şirket borçlarının alacaklıları, alacaklarının sırasının diğer tüm alacaklıların sırasından sonraki sıraya konulmasını yazılı olarak kabul etmiş ve bu beyanın veya sözleşmenin yerindeliği, gerçekliği ve geçerliliği, yönetim kurulu tarafından iflas isteminin bildirileceği mahkemece atanan bilirkişilerce doğrulanması halinde iflas isteğinin durmuş sayılacağı.,

    --- spoiler ---

    galatasaray'ın toplam yükümlülüğü 693.734.228 tl. bunların 283.025.302 tl'si (%40,79'u) ilişkili taraflara, yani galatasaray spor kulübüne.

    yukarıdaki madde ile bu son söylediğimi alt alta koyarsa kendisinin gizlemeye ve çarpıtmaya çalıştığı bütün her şey apaçık ortaya çıkar.

    yani işin özü, birisi gidip mahkemeye galatasaray için iflas başvurusunda bulunsa bile galatasaray iflas etmez, sadece mahkeme süreci olur sonunda da iflasa gerek görülmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın