• 26
    fenerbahçelilerin ezik ve de espri kabiliyetinden yoksun olduklarını kanıtlar nitelikte bir şahıs. dizisinin bir sahnesinde galatasaray bayrağı çöpe atılıyor, dizi zaten bok gibi, tipik yaygara koparmalı türk dizisi, hiçbir derinlik yok, o sahne de ayrıca bok gibi olmuş yani hiç doğal bir süreç değil, egosunu tatmin etmek için zorla koymuş resmen, aferin kendisine. keşke galatasaray bayrağını canlı yayında yaksaymış, yeseymiş, hatta uygun bir yerine soksaymış, böyle koca bayrağı tiftik tiftik edip yerlere, duvarlara savursaymış, rahatlasın yani abimiz sonuçta belli ki çok dolmuş.

    1 mayıs olaylarında göstericilerin polislere bayraklarla vurduklarını gördüm. oysa birkaç saniye öncesinde gururla taşıyorlardı o bayrakları, kaldı ki çok da can acıtmaz zaten o bayrağın sapından ne olacak incecik bir şey, bir iki vuruştan sonra da bayrak kopuyor zaten tığ gibi kalıyor o sap ama açıkçası sözünü ettiğim cinnet anı tam bu adama olmasını istediğim şeyi tanımlar nitelikte. insan sinirlenince kendine, hatta bazen el üstünde tuttuğu şeylere bile zarar verir ya, bu adam da celladını kendisi seçmiş, galatasaray bayrağı! şöyle 20-30 galatasaray bayrağı ile üzerine sakince yürüyüp sonra birden kayışı koparıp swis swis diye dalsak, canı da yanmaz yani sanat olsun maksat, diziye koyarız hem. ne dersin gani abi koyalım mı?

    velhasılıkelam bu sahne mevzusu aracılığıyla kendisi tatmin olduysa sıkıntı yok, nasıl olsa kalıbının adamı olmadığını ve sonarsında yaptığı açıklamalar ile ödlekliğini herkes gördü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın