• 14488
    ''yanlış anlaşıldı galiba. ben gelecek senenin şampiyonluğunu vaad etmiyorum. ben gelecek senenin şampiyonluğunu hedeflediğimizi söylüyorum. hedeflemek başka, vaad etmek başka. hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. bizim oynanacak birçok maçımız var. hepsini kazanmak isteriz ve kazanmak zorundayız.”

    “bizi rahatsız eden bir sürü olay var ama bizim yaptığımız görevin icabı bu. her zaman bir takım düşünce ve tevsirler var. biz bunların hepsini teker teker cevaplamaya kalksak, zaten kendi işimizi yapamayız. size şu kadarını söyleyeyim; gerek yönetimler, gerekse teknik ekip ve sporcular devamlı olarak bir değişim içindedirler.”

    “galatasaray her zaman mükemmeli arayan kulüptür. yönetimin de, sporcunun da daha iyisi vardır. bunun sonu yok. yönetimde daha iyisini ve mükemmelini bulacaksak, gayet tabii onu arayacağız. bu hakkımız, aynı zamanda da görevimiz.”

    ''bir takımın illa bütün şampiyonluklara da ipotek koyması gibi bir olay da olamaz. tüm takımların şansı eşit. öyle olmasa futbol bu kadar zevkli olmaz. ama tekrar ediyorum, biz üçüncü şampiyonluk için çalışacağız, hedefimiz bu. katiyetle tekrar ediyorum, önümüzdeki sene üçüncü şampiyonluk bizim gibi böyle bir iddiam olamaz.''

    (bkz: ünal aysal)
App Store'dan indirin Google Play'den alın