resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 708
    9 milyon euro edecek futbolcu. iki yıl önce yakıyordunuz lan buraları box to box diye. al sana box to box, ee daha ne? salih uçan'a dilenen adam alper'e nasıl burun kıvırır bu nasıl mantıktır günlerdir çözemiyorum. salih'i kaçırdık 20 milyona satardık yeeaacı adam alper 9 etmez diyor. alper potuk'un gözümdeki tam ederi 5,5 milyon euro + culio + yiğit gökoğlan + sercan yıldırım + emre çolak'tır. adam sahada bas bas bağırıyor ben topçuyum diye maçları nasıl izliyorsunuz anlamıyorum ki. adam iki forma bir atkı alınca kendini kulüp harcamalarında yetkili görüyor amk. sanane lan totoş orda fatih terim var. adam şampiyon yapınca imparatoreee, grandeee futbolcu isteyince çok pahalı. işte bunlar hep fatih terim aslında futbolu bilmez yea adam gazcı ekolünden. mustafa sarp'ı iniesta, barış özbek'i xavi yapmıştı bunlar bir ara. gel ulan alper, hamit abin beke sen orta üçlüye.

    zamanında melo yerine ledesma kasan adamlar lütfen ama fiyat yok o kadar etmez gibi komik cümleler yazmasın. her istemediğiniz adam sizi göt etti hala bik bik. sanki kulüp parayı bundan alıyor.

    son olarak yabancı sınırı olmasa da alper potuk'un ederi; 5,5 milyon euro + culio + yiğit gökoğlan + sercan yıldırım + emre çolak'tır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın