resim
Michael Ballack
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:47
Boy:-
Uyruk:Almanya
  • 68
    (bkz: 13)
    (bkz: panzer)

    2002-2010 yılları arasında en sevdiğim futbolcular listesinde hep bir numarada kalan isimdi ballack sonra sakatlık bitirdi onu. ve ondan sonra ben hiç kimseye en sevdiğim futbolcu diyemedim hep 2 3 kişi arasında kaldım 3 yıldır.

    duygularımı ifade ettikten sonra şunu söyleyecem ben takip ettiğim süre boyunca hiç çalım attığını görmediğim ballack ın hiç hızıyla birini geçtiğini de görmedim ama şunları gördüm

    ballack takımda her zaman fiziği en güçlü isim olmuştur.* hiç omuz omuza mücadelede yıkıldığını görmedim.

    ballack takımda her zaman en çok koşan isim olmuştur. chealse de oynadığı süre boyunca genel ortalamalarda hep ilk sıradaydı ilerlemiş yaşına rağmen.

    her pozisyonda sert vururdu toplara dışarı giden şutları olmuştur ama bir kaç ististayı saymazsak yumaşak şutunu görmedim attığı frikiklerin çoğunda zaten topu kalenin içinde yakalardı kameralar.

    kendi bölgesi için belki de hiç bir futbolcu da olmayan hava hakimiyetine sahipti ballack vurduğu kafalar da en az ayağıyla çektiği şutlar kadar sert ve etkiliydi.

    tipi tarzı belli etmese de inanılmaz bir oyun görüşü çok isabetli kısa ve uzun mesafe pasları vardı.

    işte bu yüzden (bkz: üstün alman teknolojisi) tanımına tam oturan bir efsaneydi onun yokluğunda * bu tanıma layık gördüğüm tek isim ise

    (bkz: thomas müller)
App Store'dan indirin Google Play'den alın