• 14468
    16 yıl boyunca bu tren beklemiş. biz sadece bu treni arkadaşlarımızla birlikte hareket ettirdik. daha gidecek çok yol var. türk hakemlerinin çok yetenekli olduğunu düşünüyorum ve biz bunu devam ettireceğiz. çok çalışacağız, sabretmek lazım eğer planlı programlı çalışırsanız başarı geliyor. hiç bir şey için acele etmeyeceğiz, planımızın programımızın dışına çıkmayacağız. sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. yurt dışındaki maçlarımızda dualarınızı bizden eksik etmiyorsunuz, bu bizim için manevi güç. inşallah bundan sonra türk hakemliğini en üst düzeye getireceğiz. bizim hedefimiz türk hakemlerinin düzenlenecek bütün büyük müsabakalarda hakemlerimizin isimlerinin geçmesidir.

    isim önemli değil önemli olan türk hakemi olmasıdır. oraya çıktığımızda bunun sorumluluğunu yaşıyoruz. biz şunu dedirtmemiz lazım. bu başarı tesadüf değil, türk hakemi hangi turnuvada bulunursa bulunsun bir maça çıktığımız zaman bunu en iyi şekilde yapar. oradaki yöneticilerde gerek uefa gerek fifa çok büyük bir maçta olduğu zaman akılarına ilk gelen şey türk hakemleri olmalı.

    biz her yerde aynı maçı yönetiyoruz, siz farklı yorumluyorsunuz. biz yurt dışında maç yönetirken bizim için dua ediyorsunuz, mili takım gibi görüyorsunuz. hatalarımızı görmemezlikten geliyorsunuz ama buradaki maçlarda bir takım taraftarı olduğunuz için olmamış olayı hata gibi görüyorsunuz. ben bunu normal karşılıyorum.

    (bkz: cüneyt çakır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın