resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1518
    kendisine çok benzediğim söylenen futbolcumuz. bu yüzden bi çok insanla garip garip diyaloglar yaşadım. işin ekstra tesadüf tarafı kendisi de benim gibi antepli. ve işin bir diğer garip tarafı da bizim sitede oturuyo olması.

    şöyle bir düşündüm de ulan ne traji komik şeyler geldi başıma. adanalı ronaldo'nun "ronaldo, sporting'ten manchester'a geçtiğinde benzediğimi farkettim" demesi gibi bir giriş yapıcak olursam, gökhan zan'ın bizim siteye taşınmasıyla başladı herşey.

    önce sitenin sosyal tesislerinde tarihini hatırlamadığım bir kadıköy derbisinde yanıma oturan biri, "sen gökhan zan'ın kardeşi değil misin neden burda maç izliyosun seni götürmedi mi?" dedi.

    sonra bir gün sitenin halısahasında şut çalışmaya çıkmıştım galatasaray formasıyla- ben de kaşınıyorum yalnız - bir arkadaşımda geldi benimle. yan apartmandan çocuklar bize doğru bağırmaya başladılar "gökhan abi gökhan abiii" diye ben de oynamaya devam ediyorum, en sonunda anneleri çıktı kızdı bize doğru "gökhan abisi niye bakmıyosun" diye arkadaşım beni uyarınca ben de döndüm onlara yumruk şov yaptım ve el saladım sonra da alkış aldım ve şımarıp artistik hareketler yapmaya başladım.

    o günü de atlattık bi şekilde. ata demirer diyo ya "bi çıktım emrah'ım, duvarda anlamsız bir acı" diye işte ben de o gün sahadan bir çıktım gökhan zan'ım. boyum 190, herşeye saçma saçma gülüp, trollükler kovalıyorum, aynı zamanda da ciddi ve korkutucu bir havam var, real madrid kulubesinden biri çıkıp benim için "kim bu yakışıklı" desin diye bekliyorum.

    tabi ben o gazla okul takımında kaptan oldum bide. baya baya gökhan zan olmak hoşuma gitmişti çalıştım duruşum tavrım değişti. maça çıkıyoruz, hakem gökhan zana çok benziyosun dedi, antepliyim ben hemşerim o dedi, e ben de antepliyim dedim, hakem rakip takımla seramoni sırasında gökhan zan'ın kardeşi de oynuyo beyler ona göre dedi rakip takıma. bütün maç tekme yedim.

    tabi bunlar olurken her maç her gün her fotoda gökhan zan'ı görünce millet beni tagliyo , gökhan oyuna girince millet bana laf atıyo..

    en son başıma gelense artık herşeyin en üst seviyesi oldu. ultraslan'ın elini kalbine koyup fotoğrafını yolla olayına girdim. yolladım fotoğrafımı hiç tanımadığım biri altına ne mi yazdı dersiniz?

    "gökhan zan !".

    ama işte millet ronaldo'ya ben gökhan zan'a. foto çektirsem 10 like alır beyaz show'a çıkarmazlar :(

    şampiyonluk bile kutlayamıyoruz anasını satıyım.
    http://p1305.hizliresim.com/19/7/mux7t.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın