• 595
    --- alıntı ---

    hakkında sezon başında sallayan herkese gerekli kapakları birer birer takan, ancak asıl büyük kapağı şampiyon olduğumuzda monte edecek taktik deha, büyük basketbol insanıdır.
    bu adam gibi adam, gerçek galatasaraylı'ya sallayan şerefsizler şampiyon olduğumuzda sevinirlerse o olmayan yüzlerini siksem doymam, öyle de hınçlıyım fanboylara karşı.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    romantik ercan saatçilere göre hesabı silinen yazarlara destek verip, yapılanları eleştirdiğimiz için onurlu davranıp gitmemiz gerekiyormuş buradan. öyle ya damat ercan'ın şarkısındaki gibi kendileri burada durup hiç gitmez, sözlüklerini beklerler. karşı çıkan olursa..........da mazallah topa tutarlar. o zaman ben de ergin ataman'a sallayıp, zamanla dönüş yapan riyakarlara, lorik cana'yı beğenen galatasaray taraftarına orospu çocuğu yazacak kadar alçalan şerefsizlere biraz onurlu iseniz fanboyluktan arının, aslolanın galatasaray olduğunu anlayın artık diyorum.
    ayrıyetten bizim onurumuzun yanında sizinkisi olsa olsa küçük onur olur, o da ağlayıp kucağa oturur diyorum.

    --- alıntı ---

    yukarıdaki iki entryin küfür içermesi sebebiyle tam da şampiyonluk arifesinde bana cezayı kesmekte hiç bir beis görmeyen, adaletsizlik ve çifte standart hususunda türkiye futbol federasyonunu bile sollayan bir acayip topluluktur.

    silinen ve ceza almama sebep yukarıdaki ilk entryde bahsi geçen lorik cana'yı beğenen galatasaray taraftarlarına orospu çocuğu yazan troll ise kimden torpilliyse artık hala buralarda yazıp ortamın içine etmeye devam ediyor. ayrıyetten aramaya kalksam bu iki entryden çok daha galiz küfürler içeren bir sürü entry bulabilirim. o halde işin içinde basbayağı var bir orostopolluk, yahut fanboyluk da diyebiliriz kimilerine inat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın