• 14435
    "galatasaray'a transfer dönemim sıkıntılıydı. çok şükür doğru kararı vermişim. o stada her çıktığımda beni evimde hissettiren taraftarlara diyecek tek sözüm bu goller sizinle güzel."

    "cluj maçında rakip taraftarları kızdırmak istedim o yüzden ronaldo’nun hareketi yaptım. o yüzden de eleştirildim"

    "umut için bir şeyler söylemek istiyorum. ligin ilk yarısını lider kapatmamızı sağladı. drogba tartışılmaz ama umut’un da katkısı çok fazla."

    "elmander ve umut çok iyi oyuncular ama drogba’nın stili bizden farklı. pivot olabiliyor. biz birbirimizi tamamlayabiliriz."

    "gaziantespor’a attığım gol hakan şükür golüydü. kendisini çok severim. onun attıklarına benzer bir gol olduğu için çok beğeniyorum. sezonda attığım ilk gol olan bursa maçındaki de çok önemli. kafa gollerinde oyun anlayışında çok önemli. galatasaray’da set oynuyoruz. kafa da vurabiliyormuşum. kenardan orta çok geliyor. idmanlarda da çalışıyoruz."

    "her insanın yeteneği ayrıdır. bazılarının ayak içi çok iyi olur. ben de iyi kullanıyorum."

    "scott piri bize özel çalışmalar yaptırıyor. real madrid’de bile penaltım verilmedi."

    "allah kimseyi drogba ile çarpıştırmasın."

    "arena’daki atmosfer ordu ve mersin maçında neler yapılabileceğini gösterdi. yorgunsun koşamıyorsun. tribünden enerjiyi alıp koşabiliyoruz."

    "27 yaşındayım. şampiyonluk yaşamak için geç kaldım. takımıma çok katkı vermem gerekiyordu."

    "trabzonspor’da söz hakkım benimdi. şimdi söz hakkı kulüpte. ben halimden mutluyum. onlar da benden mutluysa ne güzel."

    "iki hafta oynamayınca o hırslar vurdum antalya maçında. hocam çok açık bir şekilde mesaj veriyorum dedi. iyiki de vermiş çok olumlu oldu."

    "ordu maçı çok zordu. fakat içeride kazanmaya inanmıştık. bir de deplasmandaki braga maçında fatih hoca’nın soyunma odasındaki hali çok inanılmazdı. çıkın ne yaparsanız yapın dedi."

    (bkz: burak yılmaz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın