• 14434
    "galatasaray'a bir hedef için geldik. bunu da başardık. seneye daha da iyi olacağız."

    "şampiyonluğu anlatacak bir kelime yok. o çoşkuyu taraftarlar birlikte yaşamak inanılmaz bir duygu. bize de bu seneki gibi şampiyonluk kutlaması yakışır."

    "serbest vuruş çalışıyorum. bu bugün olan bir şey. iyi vurmak istiyorsanız barajın üstünden düşürmeniz gerekiyor. trabzonspor’da başka arkadaşlar da kullanıyor. hamit’e de uzaktan olunca vurduracağız."

    "en beğendiğim serbest vuruş golüm fenerbahçe’ye attığım gol."

    "serbest vuruşta kaleciyle karşı karşıyasız. ikimiz de bir şey düşünüyoruz. volkan demirel’in diğer tarafa adım alacağını biliyordum o yüzden ters tarafa vurdum."

    "drogba’ya artık ben kullanacağım diyemem. kim istersen bırakırım zaten ben. takım arkadaşlarım da benim vurmamı istiyordu. drogba da zaten maç öncesi yakın olursa sen kullan demişti."

    "drogba tartışılacak bir insan değil. soyunma odasına karakteriyle kişiliğiyle bize çok şey kattı. hocamız da sıkıştığınızda drogba’ya vurun diyor."

    "ben orta saha oyuncuyum. bri şansım var burak’a atmak. o ofsaytta kalınca topu kaybediyoruz. hoca çok uyarınca o da daha az ofsayta düşüyor."

    "muslera harika bir kaleci, harika bir insan."

    "her şey çok iyi gidiyor. iki senedir şampiyon oluyoruz. avrupa’da oynamak her futbolcunun hayalinde vardır. ilerleyen yıllarda ne olacak bilemeyiz ama kulübün menfaatleri doğrultusunda gerçekleşir."

    "maç sabahları beraber kahve içeriz. burak’a ve umut’a mutlak kazanmalıyız 1-0 olsun bizim olsun diyorum. onlar da 1-0 olsun da ben atayım diyor."

    "bu kaptanlık bandını takmak çok önemli bir şey. beni buna layık görmeleri çok güzel. en büyük pay fatih terim’in."

    "10 kilometrenin altında koşsam hoca kovar beni."

    "mersin maçında ben oynamıyordum. kenarda durmak daha zormuş. gece uyuyamadım yorgunluktan. dışarıda elin kolu bağlı."

    "herkes drogba’yı sneijder’i burak’ı konuşuyor ama semih’e ayrı parantez açmak gerekiyor. bu yaşta buralarda oynamak çok önemli."

    "oyun sistemimizde melo ile beraber oynuyoruz. ikimizden biri fizik olarak düşerse diğerine daha çok yük biniyor."

    (bkz: selçuk inan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın