resim
Mehmet Nas
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:44
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 15
    5 mayıs 2013 galatasaray sivasspor maçında, sivasspor formasıyla tuttuğu takımın şampiyonluğuna yerinde şahit oldu. ilk yarı maçın en çok koşan oyuncusuydu, ikinci yarı oyundan çıktı, hayranlıkla tribünleri izledi.

    ultraslan'ın sevmediğim bir çok özelliği var ama en çok da bizleri hiç şaşırtmamasını sevmiyorum. şimdi bu adam 34 yaşında bir adam. bundan sonra büyük takım, küçük takım hiçbir beklentisi yok. muhtemelen 10 ay sonra futbolu bırakacak. çağır bu adamı tribüne. hayatının en güzel anlarından biri olsun. oğluna anlatsın. oğlu büyüsün, izlesin.

    yeri geldiği zaman ''ultraslan 5 milyon üyesiyle dünyanın en büyük taraftar gruplarından biridir.'' demeyi biliyorsunuz. o tribünde yok mu bunu akıl edebilecek biri? yani bunlar küçük gözükür ama hem tribünün itibarı, hem de jest yapılan futbolcular için müthiş önemli şeylerdir. erhan albayrak'a benzerini yaptın, bak hala hatırlıyoruz.. mehmet nas'a da yap. ne olur yani?

    kulüp her hattıyla şaha kalktı, taraftar hiç olmadığı kadar özverili, her maç stat full çekiyor, galatasaray store tükanın kepenklerini satsa onlar da alınacak, futbol takımı önüne geleni yeniyor, gs tv'nin içeriği acun'lu show tv'yi geçti, amatör sporlardaki şaha kalkışı görmeyeni allah çarpar. her hattımızla yükseliyoruz, bu yükselişe ayak uyduramayan üç şey: ultraslan, osman şenher ve ışıl alben*..osman abi dışındakileri at çöpe..
App Store'dan indirin Google Play'den alın