• 842
    bazı hırçınlıklarından dolayı haklı bulduğum ve yanlarında yer almak istediğim takım konumundan, haklı bulduğum ama "artık tek başınızasınız, en azından ben yokum." dediğim takım konumuna gerilemişlerdir. gerek sadri şener'in kendi beceriksizliklerini kapatmak adına verdiği abuk subuk beyanatlar, gerek trabzon'da engin, selçuk, ceyhun, burak gibi oyuncularımızın yuhalanması, gerekse tarihini hatırlayamadığım en son oynadığımız trabzonspor maçında burak yılmaz'a meşale atmaları beni bu düşüncelere sevk etmiştir.

    buradan kendilerine seslenmek istiyorum, olur ha aralarından biri girer de burada yazdıklarımızı merak edip okursa diye:

    "trabzonsporlular! şehrinin takımına gönül vermiş laz uşakları! kendinize gelin! sizin bu ligde tek bir tane düşmanınız var, o da defalarca gerek saha içi gerek saha dışı her türlü hile hurdaya başvurarak şampiyonluğunuzu çalan, emeklerinize kan doğrayan fenerbahçe'dir. başkanınızın vizyonsuzluğunun ve başarısızlığının faturasını bize kesmeyin. galatasaray, küffarın kalesi olan fenerbahçe karşısında desteğini talep edebileceğiniz yegane müttefiktir. saha içinde rakibiz, dişe diş, kana kan mücadelemizi veririz. maç bitene kadar birbirimizle dalga geçer, galibiyetin tadını rakip takım taraftarına sataşarak çıkartırız. ancaaaaaak; siz bu tutumunuzda ısrarlı olur, oyuncularımızı başarıya olan hırsları ve aşklarının peşinden gitmelerinden dolayı taşlar, küfreder, ıslıklarsanız bu değerli müttefiği kaybedersiniz. sizlerin öfkelenmesi gereken, bir zamanlar şampiyonluklar elde etmiş, "bu ligde biz de varız ulan!" demeyi başarmış olan takımınızı sıçrama tahtası olarak görülen bir orta sıra takımına çeviren, vizyonsuzlukları, döneklikleri ve başarısızlık anında hedef şaşırtmalarıyla nam salmış başkanınız sadri şener'dir. biz trabzonspor camiasının içini dışını bilemeyiz, bizi de ilgilendirmez zaten. lakin; sizler öfkenizi ve yaptırım gücünüzü doğru yere kanalize etmezseniz daha çok üzüntü yaşar, daha çok kahır çekersiniz.

    düşünün bunu. bir daha da selçuk ile burak'ı ıslıklamayın, sikerim tahtanızı. hadi selametle."
App Store'dan indirin Google Play'den alın