resim
Gökhan İnler
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:İsviçre
  • 204
    bu gibi durumlarla ilgili içim o kadar rahat ki...
    burak mı, demba ba mı?
    kaka mı, sneijder mi?
    amrabat mı, assaiti mi?
    necati mi, shaqiri mi?
    şu ana kadar hem maddi koşulları hem teknik özellikleriyle yönetimimiz ve transfer heyetimiz oyuncular arasında mükemmel bir seçim yaptı.
    kimse o güzel beynini yormasın arkadaşlar. an itibarıyla idare edilirken profesyonellikten ölecek bir klübümüz var. muhtemelen haziran ortasında transfer bitmiş olacak. tüm alternatifler, tüm ihtimaller değerlendirilmiş, büyük olasılıkla ihtiyaç duyulan transferler de sonuçlanma aşamasına gelmiştir. gökhan inler ile ilgili bir fırsat mı çıktı? yönetim ekonomik şartlarına bakar, fatih hoca teknik şartlarına bakar. mevcut transfer çalışması gerekirse revize edilir ve gereken yapılır.

    melo mu gökhan mı? yoksa ikisi birden mi?
    sen ne dersen de zaten oyuncu o kadar iyi analiz edilecek ki, sakın merak etme hangisi takımımıza daha faydalı olursa onunla devam edilir. belki ikisi birden takıma katılır belki ikisi de alınmaz. bakmışsın kondogbia formayı giyivermiş. unutulmasın ki hiç kimse istemiyorken felipe melo'yu tutup getiren de, oynatan da, biz sadece sneijder hayal ederken yanına drogba'yı alan da fatih terim ve galatasaray yönetimidir. bu saatten sonra çuvallamaları mümkün değil.

    tercih falan yapmamıza gerek yok.
    bizden katbekat iyi bilen adamlar yapıyor zaten o tercihi.
    arkanıza yaslanıp keyfini çıkarın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın