• 225
    19. şampiyonluğumuzu kazandığımız çok çok anlamlı bir maç. söylenecek çok şey var aslında ama "şampiyon" demekten daha öte ne kadar anlamlı şeyler söyleyebilirim bilemiyorum sözlük. ahir ömrümdeki 13. galatasaray şampiyonluğu bu. bunların 11 tanesini çok net, birinin de kutlamalarını hatırlıyorum.

    gelelim maça; şampiyonluk maçında skor 2-0 iken bir orta saha çıkarıp bir forvet alan bir takımız, öyle bir teknik heyetimiz var bizim. daha ne olsun? ayrıca maç sonu gelen kırmızı kart da işin fiyakası oldu, güzel oldu.

    oyuncularımızla ilgili notlarım da şöyle;

    muslera: yine harika oynadı. yediği golde yapacak bir şeyi yoktu. alkışlatılması ve yerine eray'ın girmesi çok şıktı.

    eboue: otobana çevirdi sivas'ın sol kanadını. savunmada da çok etkiliydi.

    gökhan: çok iyiydi. son haftalardaki futboluyla şampiyonluğa büyük katkı sundu. bu ligde yedek stoper olarak kimi görmek istersin deseler hiç düşünmeden gökhan derim.

    semih: aslanlar gibi savaştı. hatasızdı.

    riera: bir futbol resitali sundu dönem dönem. sezonun en beklenmedik sürpriziydi bizim adımıza. bugün de iyiydi.

    hamit: harika oynadı ilk yarıda. kart sınırında olduğundan oyundan çıkarıldı. hakkı olan alkışı aldı.

    selçuk: maçın yıldızıydı. türkiye'nin açık ara en iyi futbolcusu. son 3 sezondur bir kere trabzon'u şampiyon yaptı, üstüne geldi bizi 2 kere üst üste şampiyon yaptı. attığı goller muazzamdı.

    felipe melo: utanmasa olimpiyat stadına gidip oradan da top çalacaktı. ikinci sarıyı görmemesi dışında hiçbir beklentim yoktu ondan ikinci yarı ama o harika oynamaya devam etti. dikkatli ve etkiliydi.

    wesley sneijder: bir-iki etkili ara pas attı. sakatlıktan kurtulduğu izlenimini verdi. fenerbahçe maçında daha etkili olacağını umuyoruz.

    burak yılmaz: yine 2 gol atarak neden kral olduğunu gösterdi. resmi gol sayısını 30'a yükseltti. tanju çolak ve hakan şükür dışında 30 gol barajını aşan bir forvet hatırlamıyorum ben takımımızda. umarım son 2 maçta da gollerini atar ve krallık tacını kazanır.

    didier drogba: çok net pozisyonlar yakalamasına rağmen burak'a attırmaya çalıştı. yine saha içi liderliğini yaptı. takım uyumunu bozarcıları bozmaya devam etti.

    eray: oyuna girmesi çok şıktı. yediği gole yapacak bir şey yoktu.

    umut bulut: kırmızı kart gördüğü pozisyonda kesinlikle faul yapmamıştı. gereksiz bir kırmızıydı ama olsun, canı sağolsun. bu sezon attığı gollerle şampiyonlukta çok çok kritik bir rol üstlendi, başkanım beni al dedi.

    amrabat: oyuna hareketlilik getirdiği muhakkak ama tercihlerini doğru yapabilseydi bugün çok çok güzel işlere imza atabilirdi. çok çalışması lazım basit oynamak için.

    şampiyon olduk. gururluyuz. ne büyüksün galatasaray.

    not: cimbom seni severiz uyardı, süper mario jardel de 30 gol barajını aşmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın