resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3063
    gönülden tuttuğum sarı kırmızı parçalının ömrü hayatımda gördüğüm efsane kaptanlarımdandır kendileri..ismi cüneyt tanman, tugay kerimoğlu'nun yanında yer alacaktır artık benim için..ama ne yalan söyleyeyim tugay'ı deli gibi sevmiş olsamda şimdilerde selçuk'un futbolu ve golleri fantastik gelmekte..sanırım tugay'ın en iyi gollerinin ingiltere'de atılmış olmasının payı büyük..en azından fantastik olması açısından..
    avrupa'da şu anda bu kadar leblebi gibi frikik golü atabilen oyuncu bence yok denecek kadar az..xavi bile şu an selçuk kadar formda değil..tek dileğim seneye şampiyonlar ligi'nde üstüne koyması ve orada da frikik golleri atması..selçuk eğer bir gün cl'de final oynarsa işte o zaman daha efsane bir futbolcu olacaktır..

    19.şampiyonlukta muslera ya da burak yılmaz performansları, her ne kadar tam tadamasakta ikinci yarı drogba ve sneijder performansları, yedeklerden en çok umut bulut'un harkulade performans bir yana hem 18. hem 19.şampiyonlukta bu kadroya gelen ilk en büyük transfer olmasından ve hep kaptan gibi davranmasından mütevellit benim için yeri özeldir..en sevdiğim yanı maç sonu selçuk inan performansına bakma gereği duymamak, en kötüsü 7 'yedi' civarı..5 mayıs 2013 galatasaray sivasspor maçı gibi oynarsa 9 ve üstü oynadığında da yine bakmana gerek yok golü atan ve attıran yine o..

    büyüksün kaptan!

    ekleme: galatasaray'a geldiğinde ne yazmışım: (bkz: #753587)

    lütfen ayrıca bugünkü 07 mayıs 2013 tarihli mehmet demirkol yazısını okumanızı tavsiye ederim, fotomaç sanırım, kendisinden türkiye süper ligi tarihini değiştiren adam olarak bahsetmektedir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın