resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 172
    19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçı öncesinde, maçı izlemek isteyen ancak biletix adlı ticari bilet firması mağduru olan * * renktaşlarım bilsinler ki, biletlerin haraç-mezat, kapış gitmesinin bir bölümünün sorumlusudur.

    biz internet başında kronometrelerimizi ayarlamış, sitenin alım yapılmasına izin verilmesini beklerken, cep telefonu ile hakan ünsal ile konuştuğunu sonradan anladığım, yaşça en büyük patronum odamızdan içeri girdi.

    bir bilet mevzusu dönüyordu konuşmalarından anladığım kadarı ile ve mabede göre hatırı sayılır bir miktardı, telefonda talep edilen! o konuşmadan birşey çıkartmak mümkün değildi elbette, nedenini birazdan anlatacağım.

    biletlerin tümünün 10 dakika içerisinde tükendiğinin anlaşılması üzerine, bu darth kardeşiniz "ya sabır" çekerken bir yandan da "karaborsayı lanetlerken", küçük göründü ufukta. elinde imzasını ve patronumun ismini taşıyan "genişçe bir zarf" vardı. patronum zarfı açtığında içinden çil çil mabet biletleri gördüğümde yaşadığımı dumur bir kat daha arttı....

    ....çünkü benim patronlarım fanatik olarak "papazın çayırıspor" taraftarıdır.

    lan yoksa?

    totem?

    (bkz: şükrü saracoğlu stadyumunda büyü)
App Store'dan indirin Google Play'den alın