• 14363
    "galatasaray, olması gerektiği gibi. sporda her türlü sonuç var. en iyi sonuçları almak için vizyoner olmak gerekli. galatasaray'ın kültüründe de bu var. doğru şeyleri yaptığınız zaman bütün branşlarda başarıyı elde ediyorsunuz. galatasaray ile gurur duyuyoruz. şampiyonluğa çok yakınız ve şampiyonluğu çok istiyoruz. sporda en tehlikeli kavram rahatlıktır. spor müsabakaları sahada oynanır. önümüzde oynamamız gereken 3 maçımız var. bunun 3'ünü de kazanıp şampiyon olmamız gerekir. galatasaray şampiyon olmak istiyor. inşallah bu hafta sonu da galatasaray'a yakışan bir maç oynayacağız. en çok istediğimiz şeye kavuşacağız."

    "iş yapma stilimizde değişiklik olmaz. sezon başında teknik heyetin ihtiyaçları belirlendi. ve de o transferler yapıldı. daha sonra da başarımız ortada. lider bitirdiğimiz ilk yarının ardından sneijder ve drogba gibi iki markayı aldık. teknik heyetin istekleri bizi transfer döneminde yönlendirecek. galatasaray her zaman en iyisini yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır. taraftarlarımız mutlu olsunlar ve kaygılanmasınlar."

    "bütün branşlarımızda o sezonki en yüksek başarıları elde etmek için çalışıyoruz. ancak bu başarıların 'sürdürülebilir' olması için de alt yapıya yatırım yapmamız gerekiyor. galatasaray camiası alt yapıda kendisini her zaman ispat etmiştir. basketbolu ve voleybolu türkiye'ye getirmiştir. bugün hedeflediğimiz başarıları elde etmek için sadece yıldız transferleri yeterli değil. kendi yıldızınızı yetiştirmeniz gerekiyor. sihirli kelime başarını 'sürdürülebilir' ve 'ölçülebilir' olması."

    "taraftarlarımızla gurur duyuyoruz. müthiş ve bilinçliler. güzel günler yaşıyoruz. galatasaray'ın alışmış olduğu bir sezon yaşıyoruz. özel bir sezon. 108 yıl içinde güzel hatırlanacak bir sezon.""

    (bkz: lütfi arıboğan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın