resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1787
    fenerbahcenin basında bilmem kacıncı senesini yasıyor, oncesinde de 3 4 yıllık daha teknik direktorluk yapmıs artık tecrubeli denebilcek bir seviyeye gelmiştir işinin basında 10 seneye yakın bir zaman gecirdiği icin.

    lakin bu adam o kadar net bir yeteneksiz ki, 30 yıl da bu meslegi yapsa zerre ilerleme kaydedebilcegine inanmıyorum. dakika 55 ve fenerbahce 11 kişi ile savunma yapıyor. adamlar nerdeyse volkanın agzına girmişler, o kadar yogun baskı var yani. gol yicegin besbelli. ama adam ne bir taktik degiştiriyor ne bir oyuncu. bu kadar yoz bir teknik direktor gormedim ömrümde.

    basımızda fatih terim oldugu icin ne kadar sukretsek az. fatih hocamın sadece bu sene yaptıgı oyuncu ve diziliş değişiklikleriyle kac mac cevirdiğini hatırlayın. ve aykut kocamanın oyuncu dizilişi ve değişiklikleri yaparak cevirdiği bir mac söyleyin.

    tüm kalbimle diliyorum ki fenerbahcenin basındaki varlıgı bizim sahlanmamıza basamak olmaya devam edecek ve hepimizin bizim ne kadar iyi yönetildiğimizi anlamamız için cok güzel bir örnek olmaya devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın