• 39
    uzun dönemdir ilk kez en rahat çıkacağımız karşı yaka derbisi. tabii sivas maçıyla şampiyonluğu elde ettikten sonra.

    fenerbahçe'nin elinde kalan tek şey aynı zamanda. ziraat türkiye kupası'ndan daha önem verecekleri mücadele bu. çünkü aziz yıldırım'ın da, aykut kocaman'ın da taraftara kendini affettirme şekli. çünkü fenerbahçe taraftarı 8762. olduğu sezonda galatasaray'ı yense yeter. adamlar bunun için oynuyor bu ligde.

    ama bu kez o kadar kolay olmayacak. saha içi birçok liderimiz olacak. sadece hamit olsa, sadece drogba olsa, sadece selçuk olsa mutlu olacağımız yerde üçünü birden sahada göreceğiz allah muhafaza bir sakatlık ceza vesaire olmazsa. 8. bitirdiğimiz sezonda elimizde kalan tek şey ali sami yen arena'da fenerbahçe galibiyeti idi, olmamıştı. bu kez aynı şeyi onlar yaşayacaklar. onlar ne kadar konsantre ise biz daha fazla olacağız, kalite bakımından ezer geçeriz zaten.

    drogba'nın maçı olacak her şeyden öte. eğer efsane olma load edilen bir şeyse, drogba bu şeyde %50'nin üstüne doğru yol alacak bence. takımı bir araya toplayacak, gol atacak, attıracak.

    fenerbahçe ise uzun süre sonra saha içinde alex gibi bir lideri olmadan ilk kez kadıköy'de karşımıza çıkacak. takım oyunu oynamaya çalışacak, aykut yine bilindik bekle vur deneyecek. ama karşısında drogba, sneijder gibi kapattığın savunmayı rahatlıkla açacak adamlar varken her şey aleyhine gelişebilir. sow dışında dikkate değer topçuları yok. tek mevzu baskıyı kurduktan sonra golü atabilmek. bu durumda fenerbahçe dağılacak.

    önce 5 mayıs 2013 galatasaray sivasspor maçı, sonra bu maç. bunu unutmamak gerek.

    ikisinde de;

    (bkz: allah yardımcınız olsun).
App Store'dan indirin Google Play'den alın