• 6
    artık az kalmış, sahanın en içindeyiz, arkamı döndüm, koca koca adamlar, kolları yukarda, zafer nağmeleri söylüyor, hepsi eş dost, beraber biriktirdiklerimiz galatasaray'a dair; gurur duydum, derinlemesine..

    ilk maç kaybedilince içerideki, ikinci maç için organizasyon yapmak niyetinde değildik aslında, zor geliyordu, haydi gelin yüreğimizi bir daha ortaya koyalım demek, halbuki niyetliymiş zaten herkes, kırmızının yanında olmak için davet beklediklerini düşünmek hataymış en başta; alabildiğine oradaydık yani, lacilerin üstüne çökmeye niyet etmiş bir şekilde.

    hocaya akıl vermeye çalışmak, hamlık göstergesi olsa da, hepimizin planları vardı kafasında, benimkisi alba'ya dair olandı. çok sevindim parkeye ısınmaya çıktığını gördüğümde, o da tüm beklentileri karşıladı, sahada gerçek bir eurolig mvp'si vardı, aradaki farkın altındaki imzalardan en cafcaflı olan da muhtemelen onun kaleminden çıkandı.

    "bu alemde en büyük eğlence fenerbahçe" mottosunu doyasıya yaşamışken tabii 2 mayıs 2013 itibariyle, insanın yazdıkça yazası geliyor, kırmızının hissettirdiklerine dair. gün boyunca sebepsiz tebessümler geliyor mesela akla, tabii daha çok kadınlarımızın hakkıyla, bize kemal dinçer gibileri gülerek yolcu etme şanslarını verdikleri için.

    yine de esas kelimeleri pazar gününe bırakmak en iyisi; ancak yiğit bakmış, hani mustafa sarp ismini formasının arkasına yazdıran, hani tribünün geleceği olan, demekte ki kendisi, ne zamandır böyle fark atmamışız fenerbahçe'ye. bu durum da bir etkileyici motif tabii, pazar günü öncesi. biz inanıyoruz demek detay, zira inandığımız için tarafız, inandığımız için oralardayız.

    murat cemcir gibi olmayacak bizim hesap; hani diyor ya "ben ya oyunun kendisini seviyorum, ya da maçı kaybetmeye öyle alışmışım ki." ondan değil, bizimkisi her seferinde yenilenen bir beyaz kağıt, herşeyin yapılabileceği cinsten; zira bu armanın güzelliğine benzetme bulmak zor..

    pazar'a kadıköy'de, oynayın ölümüne,
    koyun fenerbahçe'ye, canımız feda size!!

    daha nevizade'de zirve yapıp kutlayacağız,
    çok istiyoruz gerçekten, başınız dimdik "oralardan" çıkışınızı görmeyi..

    sonrası bizde,
    koşaradım, size doğru..

    galatasaray ulan !
App Store'dan indirin Google Play'den alın