resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1702
    --- alıntı ---

    bu adama nasıl türkiye'nin en iyi kalecisi diyorlar hayret ediyorum. volkan'ın yediği saçma sapan golleri bi tarafa bırakıyorum. bu adamın çıkardığı bütün toplar (çok azı dışında) üstüne gelen toplar, tek yaptığı artistik uçuşlar yapıp üstüne gelen topu kurtarmak.

    sevilla maçında saçma sapan 2 gol yer. sonra takım zar zor penaltılara getirir, penaltı kurtarır, maçın kahramanı o olur.

    serdar kulbilge bile volkan'dan daha iyidir ki cenk gönen, onur kıvrak, manisa'nın kalecisi ilker, hatta ve hatta nefret ettiğimiz ömer çatkıç bu adamdan çok daha iyi kaleciler.

    bu adamın nasıl bir kaleci olduğunu anlamak istiyorsanız (bkz: 12 aralık 2010 ankaragücü fenerbahçe maçı) ankaragücü maçında sestak'ın attığı ikinci gole bakın. köşeye giden top çıkardığı görülmemiştir volkan'ın. bu yüzden de şöyle bir deyim çıktı zaten; (bkz: volkan demirel'in kontrolünde ağlara giden top)

    --- alıntı ---

    yukarıdakiler bundan iki sene önce sözlükte volkan demirel için dünyanın en iyi kalecilerinden biri denirken yazdıklarım.

    2 mayıs 2013 benfica fenerbahçe maçında cardozo'dan yediği ilk gol ve şike kalesinin yıkılmasıyla son iki yılda yediği bir çok gol tıpkı 2 sene öncesinde bahsettiğim gibi bu adamın köşeye giden herhangi bir topa uçamadığını ve çok ağır bir kaleci olduğunu o kadar güzel gösterdi ki insanlara. kariyerinin sonlarına doğru ne kalitede bir kaleci olduğu ortaya çıkıyor çok şükür. gerçi kaleciden anlayan bir çok kişi daha önce de farkına varmıştır bunun ama şu volkan'ın üstüne gelen toplara yaptığı artistik uçuşları yok mu ne güzel boyuyordu ligtv spikerlerinden etkilenen türk futbol seyircisini.

    şike kalesi yıkılınca bir zamanlar götüyle top tutan adam yanından at arabası hızında geçen topa uçamaz oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın