• 40
    fenerbahçe'nin lazio deplasmanını seyircisiz oynadığını hatırlatırım. bate maçını hatırlarsanız zaten halı saha maçı gibiydi, plzen falan da hikaye. ilk kez ciddi anlamda eleme maçlarında seyirci baskısı görecekleri maç bu maç olacak ve bu fenerli futbolcuları ciddi anlamnda bozacaktır. o tecrübe ve direnç yok bu takımda. bunu tt arena'da sık sık yaşadık.

    öyle ileri çıkıp gol atacak bir anlayışla sahaya çıkacaklarını da sanmıyorum. bunu yapacak yürek zaten aykut'ta yok. orta sahada meireles - topal ileride webo'nun olmayışı büyük handikap. sow, özellikle webo ile iyi anlaşıyordu. gol akını yapabilecek , oyunu değiştirebilecek tek adam salih gibi görünüyor, onu da zayıf savunma anlayışı ve kondisyon eksiği nedeniyle 11'de başlatacağını sanmıyorum. oyunun gidişatına göre son yarım saatlik bölümde alabilir.

    selçuk - baroni - topuz üçlüsünün uyumlu bir şekilde ve olası benfica baskısı karşısında bilinçli top kullanma olasılığı düşük. geriye bir tek duran top organizasyonu kalıyor, yine bekir gibi egemen gibi sürpriz bir kafa golü bulurlarsa bir sürpriz olabilir.

    buradan benim çıkardığım sonuç bu turu fenerin geçmesi için tek olasılık kalıyor geriye : (bkz: fenerbahçe balı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın