resim
Arjen Robben
Görev:Antrenör Eğitmeni
Takım:Groningen U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 350
    kendisini hep çok beğenirim, bu euro 2004'te parlayıp chelsea'ye geçişinden beri böyledir. karşısındaki savunmacısının, maçın seviyesinin falan da fazla önemi yoktur robben topu aldığı zaman, biraz şanslı olduğu her maçta içeri çekip uzak direğe gönderdiği şutlarla golü bulabilir. topu rakibinin üstüne sürerken genelde rakipten bir kişi daha savunmasına gelmek zorunda kalır çünkü tek bir defans oyuncusunun robben'in çalım opsiyonunu ortadan kaldırması neredeyse mümkün değildir. böyle bir oyuncuyu kadromuzda görmeyi kim istemez ki?

    ancaaak, kendisini oynatabileceğimiz iki taktik 4-3-3* ve 4-2-3-1 iken, drogba'nın yedek kalma ihtimali yokken kendisini almamızın tek açıklanabilir yanı burak yılmaz'ın satılmasıdır. bu durumda da drogba'nın olası bir yokluğunda tek forvette etkili olabilecek yine kaliteli bir isme ihtiyacımız olucaktır, bu ismi yerli tutmak isteyeceğimizi tahmin edersek zaten burak yılmaz'dan başka söyleyebileceğin oyuncu yok. ayrıca sol kanatta da bu sistemlerde oynatabileceğin tek oyuncu nordin amrabat, ki kendisi de yabancı. ha bir de arda turan'ı alırız diyorsan tamam.

    bununla beraber fatih terim devre arasında* defans transferinin geçiştirilmesine bir şekilde göz yumdu ancak eğer hedefimizi yüksek tutmak istiyorsak öncelikle defansa çok sağlam iki takviye yapmamız gerekiyor.(iki maçta schalke'den 3, real madrid'den 5 gol yedik) bu oyuncuların muhtemelen yabancı olduğunu da düşündüğümüzde robben transferinin şuan için galatasaray'ın kimyasına iyi gelmeyeceğini veya önceliklerinden sapmaya sebep olabileceğini görmek çok da zor değil.

    eboue gibi hücum gücü yüksek olan bir solbek transferi ile hücumda eksik olan sol kanat organizasyonumuzu geliştirmemiz bu yaz hücum adına yapabileceğimiz en doğru takviyedir. onun dışında bir de çok iyi bir stoper alırsak önümüzdeki sezon* için neredeyse hazır hale gelmiş oluruz. alper potuk ve belki bir de yerli rotasyon oyuncusu alırsak da transfer sezonunu en doğru şekilde değerlendirmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın