resim
Çağlar Birinci
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 668
    bu adamın bu kadar ayağa düşmesinin, hakkında herkesin dilediği gibi komiklik yapmasının iki sebebi var:

    1-geçirdiği çok ağır sakatlıklardan sonra baya iğrenç bir sol beke dönüşmesi. önceden bu kadar kötü bir sol bek değildi bu adam. sakatlıktan sonra dönemedi. dönüp oynadığı maçlarda da rezil performanslar sergiledi. bu rezil performanslardan sonra da haliyle taraftarın yeni meşgalesi oldu.

    2-rahatklık ve dış görünüş. evet dış görünüş ve rahatlık. bu adam oyna(ya)mıyor. geçen galatasaray tv'de poster çekimini izliyorum, öyle bir duruşu var ki, sanırsın takımın en çok oynayanı. fiziğine bakıyorsun, saçına sakalına bakıyorsun, baya sezonda 30 maç yapan futbolcu özgüveni var bu herifte. galatasaray'da toplasan 4 maçı yok, vücudunda 10'a yakın dövme var. bu biraz insanları ve beni kendisinden soğutuyor. bir de her gün resmi site anlamsız bir şekilde kendisine özel bir parantez açınca, durum ister istemez bu noktalara geliyor.

    linderoth da mesela çağlar'dı. ama linderoth'un yüzüne bakınca yüzündeki ''parayı alıyorum ama kulübüme gram katkım dokunmuyor'' mahçupluğunu alıyordun. çağlar'da bu yok işte. adamın galatasaray'da oynadığı maç sayısı: 4; galatasaray'a geldikten sonra yaptırdığı dövme sayısı:10.

    misal bu cuma beyaz show'a katılıp kubat'ın söylediği türkülere eşlik etse çağlar şaşırır mısın, ben şaşırmam amk. adamda enteresan bir rahatlık var çünkü. ama linderoth yapmazdı bunu. zaten geldiğimden beri oynayamıyorum, aldığım paranın hakkını veremedim, bir de ne beyaz show'u derdi. bence derdi yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın