resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8384
    çok komik argümanlarla istenmeyen galatasaraylı futbolcudur. kırgın olunmasını anlayabiliyorum ama yeter artık niyet okuması yapıp "emre abisi gibi fener'e gider" falan demeler. emre belözoğlu ve acun ılıcalı ile arkadaşlığına laf edilmesi de çok komik. keşke arkadaş olmasa, eyvallah. keşke fatih terim de olmasa ama, değil mi? buyrun, imparator'un başlığında imparator'a da sövün bakalım. "emre yavrusuyla...", "acun kardeşiyle..."... nasıl?

    bir de bizde aylarca sakat olduğu dönemde kilo almış olması var. e, hasan şaş da almıştı aynı şekilde kiloları. götü göbeği salmıştı affedersiniz. birincisi, sakatlıktan kaynaklı bunlar. ikincisi, olabilir, yanlış yapabilir bir insan, bunu kavrayın. kavrayamıyorsanız da buyrun hasan şaş da kulübede, sövün.

    sonra, şeymiş, biz onun olduğu seneler hep çok kötü sıralarda bitirmişiz. hmm. liverpool taraftarı iyi sabrediyor demek ki steven gerrard'a.

    işte, taraftar çağırmış gelmemiş var bir de ki bir yerlerimle gülüyorum. iyi yapmış. o dönek taraftara, ultraslan'ı kast ediyorum, gidilmez. bir gün "sana paris hilton yakışır", öbür gün ahmet çakarvari konuşmalar. oldu gülüm, başka? kaldı ki, ben kaç maçta şahit oldum arda turan'ı tribüne çağıranların ne küfürler yediğine. kendim de dahil. buna rağmen arda defalarca geldi tribüne.

    bütün bunların dışında, arda turan'a vakitsiz ayrılığından dolayı kırgınlık olabilir. normaldir. o da size kırgın son sene söyledikleriniz yüzünden. onu ne yapacağız? şu adama emre belözoğlu muamelesi çekilmesi artık zıvanadan çıkartıyor beni. kompleks mi, yoksa herkeste liseli kız alınganlığı mı var bilemiyorum ama insaf artık biraz.

    son olarak, gel sipsi. sen en çok bu formaya yakışıyorsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın