resim
Arjen Robben
Görev:Antrenör Eğitmeni
Takım:Groningen U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 331
    wesley sneijder isterse 10 milyon euro etsin arjen robben'in ederi de 15 milyondur. ama 22-23 milyondan aşağı da alamazsın.

    yıllardır takıma gelip giden yıldızlara çok büyük bonservisler ödemediğimizden dolayı sanırım taraftar da bir yanılgı oluşmuş. bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz transferler, robben gibi adamlar için bir kıstas değil. bize gelen oyuncuları biz kimsenin elinden kapmadık -bir tek fernando muslera'yı bunun dışında tutabiliriz- kaptığımız zaman da 8 milyon bayıldık hem de türkiye sınırları içinde. (bkz: nordin amrabat) ederi nedir amrabat'ın ? en fazla 5.

    robben şu geçtiğimiz 3 yıldır kariyerinin zirvesinde, avrupa'nın ve dünya'nın bugün en kuvvetli ekiplerinden birinde ve milli takımda banko oynayan bir adam. özellikle oynadığı mevkiyle günümüz futbolunun en kilit noktalarından birinde. bu adam satılcak olsa bizim transfer bütçemizin iki katına sahip kulüpler devreye girecektir. ortada bir açık arttırma dönecek yani. belki 3 yıl sorna bu tür açık arttırmalı transferlere giricek gücümüz olur. şimdilik robben bizi maddi olarak aşar. gerçekçi bir hayal değil maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın