• 164
    ya sev ya terketçileri görmemizi sağlayan yazar. neymiş efendim beğenmiyorsak girmemeliymişiz, adaletine güvenmediğimiz yerde durmamalıymışız.

    sözlük birilerinin babasının malıysa, eyvallah siktir olup gideriz. ama yok buranın amacı galatasaray kültürünü yaşamak, galatasaray sevgisini paylaşmak ve galatasaraylılığı öğretmekse herkes doğru bildiğinin peşinden koşar, adaletin olmadığını düşünüyorsa elinden geliyorsa adaleti getirmeye çalışır. sizin mantığınıza göre galatasaraylılar adnan brothers'a meydanı bırakıp gitmeliydi.

    ayrıca burada pippo'nun entry'lerini savunan yok, ondan daha ağır konuşan bir sürü yazar var. olay burada kendisinin sözde çift hesap kullandığını 28 nisan 2013 gaziantepspor galatasaray maçından sonra apar topar tespit edip onu bu şekilde uçurmak. kuzeni kendisi tartışmalarına da girmeyeceğim ama pippo culio'ya amele dediğinde ona en sert tepkiyi ben göstermiştim. hatta destan yazdığım entry'lerden gidip görebilirsiniz ilgili yazdıklarımı. pippo o zaman atılsaydı kimsenin gıkı çıkmazdı. ama böyle olmuyor.

    onurlu davranıp burada durmamalıymışız. sen kimsin ki bana onurlu yaşamayı öğreteceksin? sen başını ezmeye çalışanlara eyvallah çekiyorsan bu senin onur ve gurur anlayışın ama benimkiyle alakası yok kusura bakma. ben sözlüğün sahibiyim diyorsan at beni, ben mücadele etmekten kaçmadım yine kaçmayacağım. atılırsak da siktir olup gideriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın