resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8366
    gelmesin diyenler topçuluğu yetersiz olduğu için gelmesin demiyor. bunun ayrımını yapalım. bu kulüpten ayrıldıktan sonra dört bin kilometre uzaktan yaptığı küçük hakanvari açıklamalar yüzünden gelmesin diyor. yine bu kulüpteyken yaptığı hizipçilik belası bir daha olmasın diye gelmesin diyor. kaptanlığını yaptığı ve sezonu 8. bitirdiğimiz sene 10 kilo fazlası varken sonraki sene ispanya'da fit duruma gelmesini görüp kızdığı için gelmesin diyor. bir kere satıp giden bir kere daha satabilir endişesi yüzünden gelmesin diyor.
    galatasaray arda'nın 2 sene önce ayrıldığı galatasaray'dan çok farklı. hem yönetim hem teknik ekip hem de kadro kalitesi o döneme oranla uçmuş vaziyette. eğer dönerse içine gireceği takımın ne altın çocuğu* ne kaptanı* ne en sevileni* ne de en yeteneklisi* olacak. çok değil 2 sene önce kendi çiftliği gibi olan galatasaray'ın bu yeni haline uyum sağlayabilecek mi? hizipçilik yapmayacağı ne malum? drogba, selçuk, sneijder gibi komutanların arkasında asker olmayı kabul edecek mi? mesele arda'nın topçuluğu değil. mesele arda'nın gönülden galatasaray taraftar olması da değil. mesele arda'nın galatasaray kadrosunun bugün sahip olduğu ahengi bozup bozmama ihtimali.
    son olarak böyle bir transferin maliyeti ne olacak? atletico ödemesi gereken 8 milyon avroyu ödemedi diye arda galatasaray'a bedelsiz dönerse bu dünyanın en saçma işi olmaz mı? atletico arda'yı senelik 2 milyon avrodan kiralamış gibi bir tablo ortaya çıkmaz mı? yıllarca bizi mahkemeye vermekten çekinmeyen avrupa kulüplerine neden müsamaha gösteriliyor? verin mahkemeye alın faiziyle paranızı. hep biz mi ödeyeceğiz borçları faiziyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın