resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8357
    iki sene üst üste şampiyon olan*, şampiyonlar ligi'nde çeyrek final görmüş, yarı finalin kapısından dönmüş galatasaray'ın yana yakıla muhtaç olduğu oyuncuymuş. ne şampiyon olmak için arda turan'a ihtiyacımız var ne de günün birinde alacağımız şampiyonlar ligi kupası için. çok şükür galatasaray varlığını ardasız da devam ettirebiliyor, allah muhtaç etmesin(!)

    kardeşinin kaptanlıkla ilgili twitleri falan enteresan. galatasaray'dayken olan bitene hiç değinmiyorum bile -ki arda benim için galatasaray'da oynadığı süre zarfında tamamen bitmişti- sadece sonrasına girecek olursak, önce söz ver sonra kaçar gibi çekip git, konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş , taraftarı olduğun takımda göbek bağla ispanya'ya gider gitmez 10 kilo zayıfla - ama sorsan arda'dan daha iyi bir galatasaraylı olduğumuzu söylemek için onunla sabaha kadar konuşmamız gerekir evet- tekrar konuş konuş konuş konuş konuş konuş konuş, "bu takım" falan allah ne verdiyse, hiç susmadan konuş, zaten size yemek de vermediler, konuş, ispanya'da mutlusun, konuş, "fenerbahçe uefa kupasını türkiye'ye getirsin", konuşmaya devam, nihayetinde kaçtığın yere dön sonra da hiç bir şey olmamış gibi kaptanlık versinler. eyvallah midemiz geniş zaten, onu da kabulleniriz garanti. ne de olsa en iyi türk oyuncu, muhtacız, ölüyoruz, yalvarıyoruz nolur geri dön çünkü galatasaray sensiz tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor(!) , çünkü çok mutsuzuz(!) , çünkü yeni baş ağrılarına ihtiyacımız var.

    insanın gururuna dokunuyor böylesi.

    galatasaraylıymış. doğru olanı seçmiş ne güzel, hep öyle kalsın. ama galatasaraylı diye bir insana ölümüne müsamaha gösterilmesi de abesle iştigal olsa gerek. çevremde onlarca galatasaraylı var sevmediğim, haz etmediğim. arda da galatasaraylı diye tapmak gerekiyormuş öğrendiğim iyi oldu cidden. bir insanın "ama o galatasaraylı" diye savunulduğunu da gördük. adnan polat da galatasaraylıydı.

    gelirse de benim kaptanım selçuk inan olacaktır, kendisi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın