• 150
    komediye kurban giden yazar. farklı hesaplar açtıysa bilemem. ona ayrı bi parantez açmak gerekebilir. ama kendisinin başlığı altında "şimdi buna düşünce özgürlüğü mü diyeceğiz" adı altında tek tek yazdığı entrylerin ve görüşlerinin tartışılmasından daha komik bir şey yok.

    yok dany başlığı altına kötü şeyler yazıyormuş, yok arda turan'a laf söylüyormuş, yok şampiyonluk maçında takımı eleştiriyormuş falan. sanane kardeşim? sana dert olan ne? ben de katılmıyorum çoğu yazısına of veriyorum geçiyorum. bazen beğendiklerim de oluyor on veriyorum. bir adamı görüşlerini beğenmiyorsunuz diye uçuruyorsunuz üstüne bi de şunları yazmıştı diye tek tek afişe ediyorsunuz. bunları okuyup "hee çok saçma yazmış gerçekten iyi olmuş" mu dememiz lazım?

    ben sana bu entrylerden bana göre binlerce kat saçma 100 tane entry 10 farklı yazar söylerim. onları da uçuracak mısın? onların da emek verip yazdığı bütün entryleri silecek misin? diğer yazarlara hakaret edenlere uygula(ya)madığın yaptırımları düşünceleri sana tuhaf gelenlere uyguluyorsun. bir de başlığı altında ahkam kesiyorsun.

    ben hayatımda bu kadar niteliksiz başka bi moderasyon görmedim. hiçbir platformda. hiçbir sözlükte/forumda.

    bu adamlar döneminde yaşasalar galileo birden fazla kimlik çıkarmış diye idam ederler, adam öldükten sonra da zaten dünya yuvarlak diyerek saçmalıyordu diye cenazesinde bildirim yapmaya kalkarlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın