• 149
    biliyorum burayi okuyor ve cok gec kaldim nickaltina yazmak icin. mesaj atamadigim ve baska bir sekilde iletisim kuramadigim icin direkt kendisine hitaben yaziyorum.

    "çocuk! bahsedilen gibi cifte hesabin olduguna falan inanmiyorum. zaten biliyorsun moderasyondan bir kisi disinda kimsenin soylediklerine inanmiyorum. seninle uzun uzun konusurduk çocuk, bu bozuk duzeni biz degistirecegiz diye. hep lazimdin bize çocuk. onlar da bunun farkindaydilar, bir yerlerden cektiler ipini. bana en son attigin mesajda "büyüksün abi" demistin. oyle bir hizla ucurmuslar ki seni, attigin mesajlari dahi silmisler. sen büyüksün çocuk!, biz degil. hala burada yazabilme, okuyabilme yavsakligini gosteren bizler degil, sen büyüksün. ilk degilsin, son da olmayacaksin. bir bir gidecegiz burdan. umarim once ben gidecegim, sonra halim abi'ni alacaklar, lucaslorik'i unutmayacaklar, poster boy'un da silecekler tum yazdiklarini, ailecek fanatik hepimiz gidince belki kendi ucuracak hesabini, no way out oyle bakakalacak, sikerler adaletini diyecek. sonra bunlari yapanlarla, olan bitene goz yumanlar birbilerine bakip masturubatif hayaller kuracak ve bir keyif sigarasi yakacaklar karsilikli. hayat akip gidecek, insanlar degisecek, galatasaray sözlük artik senin yazmadigin, benimse skime takmadigim bir internet sitesi olacak, galatasaray kültürü, galatasaray tarihi ile alakasi olmayan. üzülme çocuk, senin gidisin en fazla bizim gidisimizi hizlandirmistir, baska birsey degil. yakinda gorusuruz eşşek sıpası..."

    edit: yukarida düzene kurban gidecek bir iki yazar ismi verdim, bir cirpida aklima gelen ama sanki beni nasil unutursun diye bu entry ile ayni dakikalarda paralel bir entry girmis.

    counsel! sen de gidicisin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın