• 215
    keske #1233749 no.lu entryi yazip, uzun uzun bize pippo'yu anlatacagina, bu sozluk benim arkadasim, istedigimi alir, istedigimi atarim, atmak istedigim adamin bir acigini bulurum deseydi. cunku pippo'nun atilmasi ile yazdiklari o kadar inandiriciliktan uzak ki, bes yasinda cocuk inanmaz. bircok arkadas sormus ben de madde madde yazayim bari.

    1.pippo'nun diger hesabi nedir?
    2. eger bahsedilen cristo isimli sahissa (ki pippo israrla aylardir bu hesabin kuzenine ait oldugunu soyluyor) iki hesabin ucurulmasi arasinda neden 4 ay gibi bir zaman zarfi var?
    3. hagi'nin askerde olmasi bu gibi ciddi konulara diger moderatorlerin bakamayacagi anlamina mi geliyor? cok net bir sekilde sadece iki(2) moderator aktif olarak calisirken neden moderasyon alimi yapilmiyor?
    4. pippo'nun tum entryleri neden silindi? geride kanit birakmamak icin mi?
    5. bleach'in tum entryleri ki niteliksizlikte cag acarlar hala neden sozlukte duruyor?
    6. aciklama neden bu kadar gec ve tutarsiz yapiliyor? entrynin basinda "bunlar benim kisisel dusuncelerim, moderasyonu baglamaz" dedigine hagi'nin kendisi inaniyor mu? ondan baska inanan var mi?

    madem seffafiz, hagi'den bu konuda aciklama bekliyorum. vakit ayirip tum bu sorulari ki benim degil tum sozlugun sordugu sorular bunlar, cevaplarsa hersey daha net ortaya cikar.

    gitmeden son bir sorum var, bu da opsiyonel. isterse cevaplasin.

    7. pippo kendi topcusuna hakaret ediyor falan demis, surekli birilerine takip basliginin altindan gitmiyormus falan. iyi, guzel demis. kime soyleniyordu pippo? dany'e, culio'ya, arda turan'a. pekiiiii sneijder'e, baros'a, drogba'ya, cana'ya, lakovic'e, ışıl alben'e, aydin yilmaz'a aleni kufurler eden, hatta bunlari savunanlara ana avrat duz giden kisileri incelemeye alacak misin hagi? bu adamlar hakkindaki dusuncelerini de paylassan keske bizimle. biz de hakikaten inansak senin adaletine. bunca trolluge, hakarete ragmen bu adamlar hala burda nasil yaziyor da sadece sana ters dusunceye sahip insanlar atiliyor? yoksa onlar da senin kuzenin mi hagi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın