• 214
    pippo isimli yazarın atılmasıyla ilgili bazı açıklamalar yapmış. yaptığı açıklamaların galatasaray sözlük yazarı alt başlığıyla verilen kısımlarına* tamamen katıldığımı söylemekle başlayayım. zaten pippo isimli yazarı ne tanırım ne ederim. tek bildiğim bazı entrylerine çok sinirlendiğim.

    özetle burda sözlükten atılan yazarı savunmayacağım. her işin bir yolu yöntemi vardır, ben de mevcut yöntemi sorgulayacağım.

    -uçurulan yazarın çift hesap kullandığını söylemiş. diğer hesabın adı ne? 2 ayrı hesaptan yazılan ve tek elden çıkan entrylerle kandırıldıysak bunu öğrenmemiz gerekmez mi?

    -diğer hesabın bir süre önce uçurulduğunu söylemiş. o zaman neden aynı anda uçurmadınız?

    -açıklamanın geç gelmesiyle ilgili sadece askerde olduğunu söylemiş. hayırlı tezkereler, fakat bildiğim kadarıyla bu ekipte 8 moderatör daha var.

    -yazının çoğunda ''düşünce özgürlüğü kisvesi altında yapılan hakaretlere'' dem vuruyor. sence de artık bunu bitirmenin zamanı gelmedi mi?

    -en sonunda tahkim, pfdk tarzı benzetmelere ufak bir sitemde bulunmuş. işin galatasaray kısmında elbette hepimiz aynı yolun yolcusuyuz fakat sözlük kısmına gelince sırf yukardaki nedenler bile sizi benzeri bir duruma düşürüyor. biriniz şu adamın başlığına çift hesap kullanımından dolayı yazsanız
App Store'dan indirin Google Play'den alın