• 139
    kendisinin pilot olma sebebi sözde çift hesap kullanmasıymış.
    günahı onun boynuna çift hesap kullanıyor muydu bilmiyorum ama nedense kendisinin neden pilot olduğunun açıklandığı entry'de ilgili moderatörün (bkz: hagi) pipponun sivri dili hakkında çokça örnekler verdiği 28 nisan 2013 gaziantepspor galatasaray maçıyla ilgili entrylerinden sonra çift hesap kullandığı apar topar tespit edilmiş ve pilot olmuş.

    sizi tahkim kurulu ve pfdk'ya benzetmemin sebebi de tam da buydu. sözde adaletinizi istediğiniz zaman istediğiniz kişiye uyguluyorsunuz. canınızı sıkan adamların suçunu (varsa eğer) aylar sonra bu adam tam da yazdıklarıyla canınızı sıkarken tespit edip uçurabiliyorsunuz. tabi bu hiçbir zaman imparator fatih terim, kral burak yılmaz büyük kaptan bülent korkmaz yazıp araya sahtekar baros yazan olmuyor. ayhan akman'ı ıslıklayan galatasaray taraftarına orospu çocuğu diyen de olmuyor. ayrıca galatasaray'ın gaziantepspor karşısında oynadığı oyundan ben de utandım. buyrun buradayım..

    not: pipponun burada yakın bir arkadaşı vardı. kendisinin çift hesap kullanıp kullanmadığı konusunda bizi bilgilendirmesini rica ediyorum. kimse kusura bakmasın, bu adamın çift hesap kullandığı için atılmadığı gün gibi ortada. sadece sebep aranmış ve bulunmuş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın