• 2880
    kardeşlerim, galatasaraylılar!

    öncelikle, şampiyonluğa bu kadar yaklaşmış ve bunu hak etmiş bir takımın taraftarı olarak sözlük gündeminin yoğun olduğunu bildiğimi ve sözlüğü başka gündemlerle meşgul etmek istemediğimi söylemek istiyorum. ancak, galatasaraylılığınızın verdiği samimiyete dayanarak haksızlığa ve mağduriyete karşı duracağınızı biliyor ve sizden tekrar bu duyarlılığınızı göstermenizi rica ediyorum.

    mersin fen lisesi öğrencisi olarak size tanıtmak istediğim bir öğretmenim var. okulum ve öğrencileri için bu insan, galatasaray ve futbolcuları için fatih terim'dir. önemi daha iyi anlatılamazdı galiba. bugün okulumdan mezun olup bir yerlere gelmiş hiçbir insan üzerinde bu insanın emeği olduğunu inkar etmez. kendisi benim de kısa bir süre sonra mezun olacağım okulumda özleyeceğim tek yetkilidir, öğrencileri için ikinci bir baba olmuştur.

    geçtiğimiz sene; maalesef içinde bulunduğum okul ortamında, insanlığın sınav kağıdındaki rakamlardan ibaret olduğunu zanneden karaktersizler ve insanlıktan uzak, mesleklerinin felsefesini anlayamamış dengesiz eğitimciler olduğu için söz konusu insan kendisini ilgilendirmeyen bir konuda şikayete maruz kalmıştır. şikayet sahibi insanın nüfuzu sayesinde de şu anda okuldaki görevinden alınmak üzeredir.

    ülkemizde -maalesef- tertemiz bir kurum bulunmuyor. ancak kirli kurumlardan temiz insanları uzaklaştırmak yapılması gereken en son şeydir.

    giden her sevgilinin ardından ağlayan biz olsak da, seyfettin hocamızın ardından ağlamak istemiyoruz. bu haksızlığa karşı durmak için öğrenciler ve mezunlar olarak başlattığımız imza kampanyasına sizin de desteklerinizi bekliyoruz.

    http://bit.ly/12SS5X0

    meşgul ettiğim için tekrar özür diliyor, mersin fen lisesi öğrencileri ve seyfettin aydın adına sözlük ahalisine şimdiden teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın