resim
Ceyhun Gülselam
Takım:Altay SK
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 383
    verdiği paslar hep en yakınına verilen paslar olduğu için yaptığı ''en çok pas yapan futbolcular'' istatistiğinin hiçbir kıymeti yoktur.

    http://www.mermeravm.com/...erdiven_basamak1.jpg

    fotoğraftaki merdiven var ya. caner'e girgfaksdgfkadj. yok lan. fotoğraftaki merdiven var ya, ceyhun bu merdivenin ilk basamağında ve hiç ikinci basamağa çıkmıyor. tek yaptığı bulunduğu basmakta sağa ve sola gitmek.

    bir gün eve giderken binanın merdivenlerinde sağ ve sol yapan birini görüyorsun misal. ne düşünürsün, ne geçer aklından? eğer 6 yaşında bir çocuk değilse bu eylemi yapan kişi, meczup dersin di mi? öyle demek lazım. merdivenden ya inilir ya çıkılır çünkü. merdivende sağa ve sola gidilmez. dikine gidilir. alper potuk bu merdivenden yukarı çıkabiliyor mesela. melo da hem iniyor hem çıkıyor. o yüzden bu adamlar fark yaratan orta saha oyuncuları.

    ceyhun'un yaptığı yegane şey: simic'den al, nunez'e ver; nunez markajdaysa tekrar simic'e ver. stoper bunu yapar. stop edip verir. onu bi nebze anlarım. ama orta saha oyuncusu bunu yapamaz. dünyadaki tüm futbolcular ceyhun olsa tüm maçlar 0-0 biter.

    yıllardır orta saha oyuncusuyum diyerek ayan beyan milleti dolandırıyor bu herif. stopere dönmediği müddetçe kendisine de yaptığı işe gram saygı duymayacağım. benim için ortalama bir dolandırıcıdan hiçbir farkı yok. evet tıpkı cana gibi dolandırıcı bu adam. cana her dolandırıcı gibi yurt dışına kaçtı :( peki ya ceyhun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın