• 14273
    "unutmayın, yarınki maça 4-1 yenik başlayacağız ve bu skorla başlayınca matematiksel olarak şansımızın çok da fazla olduğunu söylemek hata olur. eğer dortmund'daki gibi oynarsak, turu unutun. aynı şekilde ya da daha kötü bir sonuçla maçı kaybedebiliriz. yarın sahada takım ruhu gerekiyor. onun ötesinde futbol futboldur, her şey olabilir

    tek yapabileceğimiz, sahaya çıkıp futbol oynamak. futbol her zaman adil değildir. bazen oyunun gidişatını bozan, layık olmayanı kazandıran unsurlar vardır. dortmund'daki maçtan önce ben adil bir futbol diledim. dortmund da adildi.

    herkes oynamak istiyor ve herkesin gemide olması bana güven veriyor. futbolda her şey mümkün ama dortmund'daki 4-1'lik skor, yarınki maçı bizim açımızdan daha kötü hale getiriyor. skor ne olursa olsun, futboldan zevk alan, takım ruhuna sahip, son düdük çalana kadar maçı bırakmayan bir takım istiyorum. ancak benim için her şey sadece futboldur.

    geleceğim yarınki maça bağlı değil. jürgen klopp'a (borussia dortmund teknik direktörü), chelsea'ye gideceğim diye bir şey söylemedim. yarınki maç için özel bir şey hissetmiyorum.

    finale çıkamazsak başarısızlık benimdir!"

    (bkz: jose mourinho)
App Store'dan indirin Google Play'den alın