resim
Onur Recep Kıvrak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 363
    bundan 3 ay once muslera'yi 20 milyon euro verene satin diye yazmistim. zira performansi gecen senekini cok aratiyordu benim kistaslarimda. lakin melo gibi o da sonradan cok fena acildi. melo kadar kapanmamisti gerci onu belirtmek gerek. * ciddi ciddi dunyadaki ilk 10 kaleciden birine sahibiz.

    muslera satilsin-satilmasin onur kivrak transferi kalemizi 1 tik ileri goturur. soylenmis zaten yedek 3 kalecimizi ayni anda kaleye koysak yine mac basi ortalama 1 gol yeriz. eray'i fazla izlemedim gerci onun hakkinda konusmayayim ancak ufuk ve aykut isimlerini bile duymak istemiyorum.

    onur'u almak muslera'yi gozden cikarmak degildir. iyi bir yedek kaleciye hep ihtiyac var. real madrid casillas'in yoklugunda yedek kalecisi ile oynasa, ceyrek finali goremezdi. bunlar kucuk fakat bizim gibi hedefleri yukselmis bir takim icin onemli nuanslar.

    tamam muslera'yi da satmayin, fakat onur'u getirin florya'ya. neden bilmiyorum bu cocugu cok seviyorum ve ileride cok buyuk yerlere gelecek. galatasaray'da oynasin ya da oynamasin cok buyuk kaleci olacak.

    karakteri de cabasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın