resim
Salih Dursun
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 12
    http://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    allah'ım bu çocuğu galatasaray'a almayanlar inşallah ölür :(

    olm çok güzel ya. salih zaten topçu olmasına topçu. stoper menşeili sanırsam ama bu sezon sağ bekte net iyi bir sezon geçiriyor. orta sahada da oynuyor. oynadı. bu sezon* attığı çok krtik goller de var. henüz 1991 doğumlu. 20 yaşındayken aileler arasında yapılan bir törenle nişanlanmış. 20.5 yaşında evlenmiş. sahada kimseye eyvallahı yok. agresif. ama caner erkin agresifliği değil ha. caner niye bu kadar sevimsiz? çünkü caner agresif olmayı beceremiyor. yakışmıyor kendisine. araya balyaj attırdığı sarı saçlarını uzatıp, voleybol oynayan liseli kızlar gibi üstten toplarsan, üstelik kilon da 55'se ve daha önce dayak yemediğin bir futbolcu kalmamışsa, o kabadayılık sana yakışmaz. güler sana milllet.

    ama bu çocuğun sahadaki duruşu, hitabeti, hal ve haraketleri..kuran çarpsın çok tuttum ya. büyük kaptan gibi. sahaya da, sahadaki olaylara da yakışıyor. işin raconuna o kadar hakim ki, ne yapsa da yakışır. altyapımızdan şöyle bir adam çıkmıyor amk ya. aydın gibi titreklerden gıne geldi. yemişim oynadığı futbolu. biz büyük kaptan'ı %100'le sevdik ama bu %100'ün %80'i futboluna ait değildi. duruşunu sevdik, liderliğini sevdik.

    maçlarını izledim ama salih'i tanımıyorum. az-çok futbolcu hallerinden de anlarım. türk futbolu kesinlikle çok başka bir karakterle karşı karşıya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın