• 196
    ligde kalacak güce sahip ama bize direnecek güce sahip değiller.

    (bkz: 28 nisan 2013 gaziantepspor galatasaray maçı)

    haris medunjanin için takımın beyni diyebiliriz, sol ayağı temiz, oyunu iyi yönlendiriyor. bekir ozan'ı zaten biliyoruz. bu ikiliyle çıkacaklar büyük ihtimalle. eğer melo son haftalardaki performansını sürdürür, mücadeleden kaçmaz ise orta sahada melo-selçuk ikilisinin temposuna karşılık vermeleri imkansız. orta sahada büyük üstünlük sağlarız.

    bülent uygun ilerde dorge kouemaha ile başlayabilir. iyi bir oyuncu izlediğim kadarıyla. iyi top indirir, saklar, servis yapar. güçlü bir oyuncudur. duran toplarda tehlikeli olabilir, umarım yerine cenk tosun oynar.

    sernas yine ileride, büyük ihtimalle sağ kanatta oynayacak. çok güçlü, mücadeleci bir oyuncu. riera'yı zorlayacaktır.

    gaziantepspor'da şutlarıyla, paslarıyla tehlike yaratabilecek bir on numara veya kanat oyuncusu yok. eboue'nin karşısında oynayacak turgut doğan boş alan bulacağı için belki bir kaç kez tehlikeli gelebilir ancak çok bencil bir oyuncu. futbol hayatı çalım deneyip top kaybetmekle geçiyor. eboue adım attırmaz son haftalardaki performansıyla.

    gaziantepspor'a devre arasında gelen wilton yetenekli bir oyuncu ama fazla forma şansı bulamıyor. belki sonradan girebilir.

    gaziantep'in stoperi binya'yı ilk defa izleyenler "kimmiş bu adam" diyebilir. çok güçlü bir oyuncu. müthiş bir özgüvenle oynar. sağ bekte serdar kurtuluş takımın en iyi oyuncularından biri. beğendiğim bir oyuncu. sorumluluk alır sık sık ileri çıkar, hatta orta sahada bile görev alabilir. sernas'la beraber bizi zorlayacaklardır. riera'yı solda tek başına bırakmamak gerek. bunun dışında şenol can zayıf bir oyuncu, önünde turgut oynuyor, zaten dokunmaz o*. eboue ileri çıkarsa birçok pozisyon yaratır.

    savunmamızın maça iyi konsantre olması çok önemli. yüklenirken bırakacağımız boş alanlar sıkıntı yaratabilir, bu yüzden dany'i tercihi mantıklı olacaktır.

    gaziantepspor'un bu sezon çoğu maçını izledim. ligde kalmayı başardılar ancak son haftalardaki oyunumuza karşılık vermeleri çok zor. şampiyonluk için ekstra motivasyonla oynayacağımızı düşünürsek, bu maçta puan bırakacağımıza ihtimal vermiyorum.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın