• 26
    --- alinti ---
    hüseyin beşok: “kendimize güveniyoruz"

    galatasaray cafe crown, bu sabah yaptığı idmanla efes pilsen maçının hazırlıklarını tamamladı. beko basketbol ligi playoff yarı finalinde çıkacağımız ilk maça saatler kala galatasaray cafe crown kaptanlarından hüseyin beşok, takımımızın durumunu resmi sitemize değerlendirdi.

    zorlu bir seriden çıktıklarını ve iyi durumda olduklarını söyleyen beşok, “beşiktaş cola turka ile iyi bir mücadele oldu. şimdi de efes pilsen gibi, ligde sadece iki mağlubiyeti olan çok iyi takımla oynayacağız” dedi.

    seriye 1-0 geride başlamalarına rağmen iyi durumda olduklarını vurgulayan beşok, “kendimize inanıyoruz. ilk maçı almak istiyoruz. çünkü 2-0 geriye düşmemek lazım. ama kaybetsek bile sonraki iki maçı kendi seyircimizin önünde oynayacağız. kendimize güveniyoruz” diye konuştu.

    efes’in kağıt üstünde favori gösterilmesine değinen tecrübeli pivotumuz, playoff’ta sonuçların önceden kestirilemeyeceğinden bahsederken ritm yakalamanın önemini vurguladı ve “playoff biraz da psikolojik savaştır. iyi oyunumuzu, takım oyununu ortaya koyduğumuz zaman yenemeyeceğimiz rakip olmadığına inanıyorum. efes pilsen de bunlardan biri” dedi.

    bugünkü ilk maçı kazanmanın çok önemli olduğunu söyleyen hüseyin beşok, “ama kötü bir neticede de seyircimiz bize inancını kaybetmesin ve takımını cumartesi günkü ikinci maçta yalnız bırakmasın. inşallah seriden alnımızın akıyla çıkacağız” diye konuştu.
    --- alinti ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın