• 173
    ilkokul 1 ve 4 arasında babamın bruce lee izleyip izleyip beni karate'ye yazdırması ve sonucunda esneklik, kondisyon* sayesinde izmir'de almadık madalya kırılmadık kafa(u: benim katıldığım yaş kategorilerinde kafaya vurmak yasaktı. uzun zamandır yapmadığım için hangi cezayı aldığını unuttum çaktırmayın) bırakmamıştım. izmir'de benim yaş kategorimde kumite dalında* hep birinci olurdum ayıptır söylemesi. hep kafaya kafaya 3 pointleri alırdım evelallah. sonra muğla'da ege bölge şampiyonası olmuştu onda da ibne ferhat'ı 10 saniye* 9-0 yenerek 25 saniye gibi sürede yenmiştim öyle kalmıştı pezevenk* :( * ama kata dalında hep yenerdi beni. onun sayesinde arada yenilme duygusunu tadardım. o yüzden çok sayıda altın, gümüş ve nadir olarak bronz madalyalarım mevcuttur.

    neyse karate iyi hoş da böyle güzel bir spor bulalım uğraşına girip babamın da desteğiyle efes ile ilk adım basketbol okullarına yazılıp orada basketbol eğitimi almıştım. neyse güzel oynuyorduk bu oyunu* pek bi başarı sağlayamadım. okul takımında filan hep yedek oturdum amk ben :( esprili bir insan olduğumdan iyi malzeme çıkarmıştım bu işten. okulda hocalardan sözlülerde cabası.*

    sonuç olarak karate'de winner, basketbolda tam bir loser'ım :(

    not: nick altıma kötü entry girmek isteyen arkadaşlar ayık olun kareteciyim ;) (u: şaka şaka.şimdi kavga olsa koşarak uzaklaşırım amk böyle de hümanist bi insanım işte)
App Store'dan indirin Google Play'den alın